legeregel

Waterdicht schaduwdoek

Met een waterdicht schaduwdoek leef je vaker buiten

Ben je een echt buitenmens? Wil je ook tijdens een regenbuitje buiten blijven zitten of lekker barbecueën of loungen? Wij van de webshop Schaduwdoeken.nl bieden diverse oplossingen aan. Op deze site vindt je verschillende vormen en kleuren in waterdichte schaduwdoeken. Voor een schaduwdoek die je in het voorjaar en zomer ophangt is er het Waterdicht Schaduwdoek. Kies je voor een beweegbaar doek dan is het Wavesail Waterdicht schaduwdoek mogelijk voor jou de oplossing! In de praktijk dien je de waterdichte doeken altijd schuin op te hangen zodat er geen waterzak ontstaat zodat het waterdichte doek zou kunnen scheuren. De waterdichte schaduwdoeken zijn niet licht doorlaatbaar dat wil zeggen je kunt er niet doorheen kijken zoals de Shadesail schaduwdoeken.

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Alles veilig en droog met een waterdicht schaduwdoek

Met een waterdicht schaduwdoek zit u droog buiten tijdens een regenbui. De waterdichte schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit de vormen driehoekig, vierkant en harmonica. De waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van dichtgeweven kunststof materiaal. Hierdoor is het bestendig tegen regen, vuil en zon. Een waterdicht schaduwdoek is ideaal voor boven een lounge set of de buitenmeubelen met kussens. Dankzij het waterdichte schaduwdoek blijven uw kussens droog tijdens een kleine bui en hoeft u deze niet elke keer binnen te leggen of op te bergen in een tuinkast of tuinkist. Zeker bij weersomstandigheden waarbij er zo nu en dan een klein buitje langskomt is een waterdicht schaduwdoek een perfecte oplossing! U kunt dan lekker in de tuin blijven zitten zonder nat te worden, dankzij een waterdicht schaduwdoek.

Het bevestigen van een waterdicht schaduwdoek

Een waterdicht schaduwdoek dient u schuin te bevestigen zodat het water eraf kan lopen en er geen plassen water op het schaduwdoek blijven. Verder kunt u de schaduwdoeken bevestigen naar uw eigen wensen zoals bij de normale schaduwdoeken. Zo kunt u ze aan uw huis, schutting of aan palen bevestigen. Een waterdichtschaduwdoek wordt eerst geweven en erna behandelt met een teflon laag om lekken te voorkomen. Het regenwater stroomt gemakkelijk en snel van het waterdichte schaduwdoek af. Ook houden de waterdichte schaduwdoeken 90 tot 95% van de UV-stralen tegen. Zo is een waterdicht schaduwdoek bijvoorbeeld heel geschikt boven de zandbak van uw kinderen. Zo spelen ze regelmatig droog en beschermd buiten. Kijk gerust eens rond in de webshop van Schaduwdoeken.nl, hier vindt u tal van mooie waterdichte schaduwdoeken.