Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Bezorgen en retourneren

Levertijden bij schaduwdoeken.nl
Voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Levering aan huis hangt af van drukte bij de pakketdienst. Wanneer de levertijd anders is, wordt dit bij het product aangegeven.

Bezorgkosten bij schaduwdoeken.nl
Dit is per artikel verschillend. Op de website wordt per product al aangegeven of er verzendkosten worden berekend of dat dit gratis is.

Waar levert schaduwdoeken.nl
Wij leveren door heel Nederland en in de rest van Europa.

Herroepingsrecht

Recht op retour
Een klant heeft het recht om de bestelling, die besteld is via de webshop, te annuleren, weliswaar binnen 14 dagen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering herroepingsrecht

Sommige artikelen uit ons assortiment komen niet voor retour in aanmerking. Dit gaat om producten waarbij je als klant zelf specifieke maten doorgeeft, en welke afwijken van de standaard maten, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Retour sturen
Download het retourformulier. Vul deze in en stuur je retour naar onderstaand adres. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Schaduwdoeken.nl
Innovatieweg 38
7007 CD Doetinchem

 

Producten die niet retour gezonden kunnen worden:

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Maatwerk en artikelen, waarvan de maten afwijken van de standaard maten en waarvoor je een afzonderlijke prijsopgave hebt gekregen, kunnen niet worden geretourneerd
Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 258 reviews.