Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Klachten en garantie

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij vinden het vervelend als u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening. We willen graag jouw klacht zo goed mogelijk behandelen. Stuur daarom je klacht per e-mail of telefoon naar ons toe. Hier leren wij van en kunnen wij onze service verbeteren. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw klacht te behandelen. Mocht het langer duren word je op de hoogte gesteld.

Mocht dit niet de manier zijn zoals u dat graag wenst. Dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling niet goed gefabriceerd is of kapot kan gaan tijdens transport of iets iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

U krijgt van ons maar liefst 5 jaar garantie op UV-degradatie van de Sunfighters schaduwdoeken. De SMART schaduwdoeken hebben een garantie van 2 jaar. Dit houdt in dat het doek ook na 2 of 5 jaar nog dezelfde bescherming geeft tegen de schadelijke UV-straling. Op ons maatwerk bieden we een garantie van 5 jaar.

In onderstaande gevallen kunnen wij geen aansprakelijkheid op ons nemen

  • Als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud.
  • Er veranderingen in of aan de geleverde zaak zijn aangebracht door derden
  • Bij materiële en constructieve gebreken die niet door ons of producent zijn veroorzaakt
  • Bij gebreken die ontstaan zijn door niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik (zoals het niet te werk gaan volgens de bijbehorende gebruiksaanwijzing)
  • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid
  • Door foutieve montage niet door Schaduwdoeken.nl, of in opdracht van Schaduwdoeken.nl, uitgevoerd (bijv. installatie door koper of derden)
  • Voor schade ontstaan als gevolg van vandalisme in de breedste zin
  • Bij van buiten komend onheil (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen etc)
Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 276 reviews.