Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduw op het terras

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Wil jij schaduw krijgen op het terras, zodat jij of je gasten relaxt kunnen zitten? Zowel voor particulieren als voor ondernemers heeft Schaduwdoeken.nl een ruime collectie met zonwerende doeken. Al onze doeken zijn van goede kwaliteit zodat je er lang plezier van hebt. Met een van onze schaduwdoeken heb je meerdere seizoenen schaduw op het terras.

Creëer schaduw op het terras met een handige schaduwdoek

Wil jij een schaduwdoek hangen op het terras van jouw horecaonderneming, sportzaal of misschien wel gewoon in je eigen tuin? Bij Schaduwdoeken.nl bestel je eenvoudig een zonwerend doek voor buiten om de perfecte schaduwplekken te creëren. Er zijn verschillende vormen en formaten verkrijgbaar, waaronder:

  • De vierkante schaduwdoek (onder andere 4×4 en 5×5)
  • De rechthoekige schaduwdoek (onder andere 3×4 en 5×3)
  • De driehoekschaduwdoek

Daarnaast wordt de schaduwdoek geleverd met de correcte bevestigingsmaterialen, zodat je het bijvoorbeeld aan de muur, aan de pergola of als luifel installeert.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Zet jouw terras in de schaduw

Er is geen betere manier om jouw terras ‘in het zonnetje te zetten’ dan met een luxueuze schaduwdoek of een handig terrasscherm. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Bij Schaduwdoeken.nl staan we voor je klaar. Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom in Doetinchem. Of neem contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 085 1305904 of te e-mailen naar info@schaduwdoeken.nl.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 40 reviews.