Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Schaduwdoek voor tuinkassen

Alle doeken bekijken

Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Met een schaduwdoek speciaal voor tuinkassen bescherm je planten en gewassen die geteeld worden. Te veel zon in de tuin is namelijk schadelijk; door de zon lopen de planten en gewassen het risico om te verbranden. Bovendien kan het te warm worden in de kas, waardoor de groeicurve wordt belemmerd.

Hang een schaduwdoek op voor bescherming van de tuinkassen

Een schaduwdoek van Schaduwdoeken.nl hang je eenvoudig op met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en de handleiding. De zonwerende doeken worden vrijwel altijd aan de binnenzijde van de kas bevestigd, waardoor het ongeveer dezelfde functie heeft als een gordijn. Een van de grootste voordelen is dat het schaduwdoek zeer lang meegaat omdat deze niet beschadigd raakt door de wind. Bovendien zet je eenvoudig de luchtramen boven het schaduwdoek open om warmte uit de tuinkassen te laten.

Meer schaduwdoeken bekijken

Schoolplein schaduwdoek

Bestel een schaduwdoek voor professioneel gebruik

Bij Schaduwdoeken.nl hebben we een ruime collectie met professionele schaduwdoeken voor uiteenlopende toepassingen. Wil je weten welk schaduwdoek geschikt is voor jouw tuinkassen? Dan helpen we je graag verder als je contact met ons opneemt. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar op 085 1305904 en info@schaduwdoeken.nl. Via deze kanalen kun je ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Doetinchem.

Een schaduwdoek op maat laten maken?

Offerte aanvragen

Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 277 reviews.