legeregel

Bevestigingsmateriaal

Meer plezier van jouw schaduwdoek met degelijk bevestigingsmateriaal!

Bevestigingsmateriaal voor jouw schaduwdoek is een belangrijk onderdeel voor een goed resultaat. Doordat je het doek strak ophangt gaat het doek niet wapperen als er een stevig windje staat. Elke klant heeft weer een andere situatie hoe het doek moet worden bevestigd. Wil je het vierkante of driehoekige Shadesail doek ophangen tussen 4 palen? Of is er een andere situatie dat een eindpunt tegen de muur moet komen en het andere deel aan een paal. Met een Basispakket heb je de eerste benodigde montageonderdelen in 1 keer bij de hand en is ook gunstiger in prijs. Wees slim en bestel je benodigde bevestigingsmaterialen gelijk met het schaduwdoek, Zo kun je gelijk aan de slag! Heb je vragen mail ons via ons contactformulier.

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Het juiste bevestigingsmateriaal voor jouw schaduwdoek!

Wil je een slimme onderhoudsvriendelijke paal, kies dan voor de paal met flex-oog. Hierdoor kun je het doek in allerlei standen plaatsen en makkelijk verwijderen als het weer slecht gaat worden. De palen zijn van staal en gepoedercoat. Een fraaie strakke uitstraling dus. Een andere slimme mogelijkheid om je doek makkelijk van stand te wijzigen zijn is de rails met oog. Hierdoor is jouw schaduwdoek op uw gewenste hoogte is in te stellen. Deze rails met oog is toepasbaar op een muur of tegen de paal. Ook makkelijk om even je schaduwdoek te verplaatsen bij laagstaande zon.

Maak je eigen pergola met Pergola kits

Je kunt kiezen voor een harmonicadoek inclusief Pergola op onze afdeling Pergola met doek. Dan is alles al voor je uitgedacht. Maar als je liever zelf een pergola bouwt dan komen de Pergola kits je goed van pas. Ze zorgen voor een stevige en noodzakelijke constructie van jouw pergola. Als je de palen niet in de grond kunt verankeren bijvoorbeeld bij een houten steiger kun je gebruik maken van Pergola vloer element. Of wil je een extra lange pergola bouwen dan is er een pergola verlengingselement. Bekijk de mogelijkheden voor jouw Pergola bij de Pergola-kit op deze site van schaduwdoeken.nl