Zonwerend doek voor buiten

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Met een zonwerend doek voor buiten geniet je altijd van het heerlijke weer in de tuin of op je balkon, terwijl je lekker in de schaduw zit. Met deze zonwering creëer je een fijne schaduwplek waar je op het gemak werkt, een boek leest of borrelt met vrienden en familie. Je hoeft je geen zorgen te maken over schadelijke uv-straling en hitte, want dit houdt het zonwerend doek voor buiten allemaal tegen!

Gebruik een zonwerend doek voor in de tuin om fijn buiten te zitten

Bij Schaduwdoeken.nl hebben we een ruime collectie met verschillende zonwerende doeken. Deze doeken houden de zon tegen en zorgen ervoor dat je in koelte buiten kunt zitten, zelfs wanneer het wat meer waait. Het is de ideale oplossing wanneer je geen ruimte hebt voor een grote parasol op je balkon of als je een overkapping hebt waar je altijd schaduw wilt hebben. Een zonwerend doek voor buiten is stevig en gaat lang mee.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Kies voor fijne schaduwplekken en bestel een zonwerend doek

In onze showroom in Doetinchem vind je verschillende varianten van het zonwerend doek voor buiten, zodat je precies ziet wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak om langs te komen door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over een zonwerend doek voor buiten uit onze collectie? Ook dan staan we bij Schaduwdoeken.nl voor je klaar!