Harmonicadoek op maat

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Ben je op zoek naar een harmonicadoek op maat? Bij Schaduwdoeken.nl begrijpen we dat het lastig kan zijn om een schaduwdoek te vinden die precies past bij jouw tuin, zithoek, terras, pergola of andere zitgelegenheid. Om die reden heb je bij ons de mogelijkheid om zelf een harmonicadoek op maat te laten maken, helemaal naar jouw wensen!

Laat een harmonicadoek op maat maken

Een ander woord voor harmonicadoek is ook wel wavesail of pergoladoek. Dit heeft ermee te maken dat een harmonica schaduwdoek vaak wordt gebruikt in een pergola. Met een harmonicadoek bepaal je zelf wanneer je de zon toe laat. Een harmonicadoek is een verschuifbaar, in- en uitvouwbaar schaduwdoek. Wil je even wat zonnestralen meepakken? Dan schuif je het doek gewoon in en geniet je van het zonnetje. Daarnaast is een pergoladoek een ideaal alternatief voor de klassieke parasol.

Houd rekening met…

Schaduwdoeken zijn de nieuwe trend om de zon te weren. Zoek je een harmonicadoek met een specifieke maat? Dan ben je bij schaduwdoeken.nl aan het juiste adres. Je kunt het gehele doek naar jouw wensen samenstellen. Bij het opmeten van een pergola of dergelijk frame dient u rekening te houden met 2 tot 5 cm om het doek soepel te laten bewegen. Vermeld daarom altijd duidelijk in de aanvraag of het exacte maten zijn of dat je al rekening hebt gehouden met de marge. 

Zijn er waterdichte harmonicadoeken te koop?

Het weer in Nederland is vaak nogal wisselvallig en kan soms plotseling omslaan. Dankzij een waterdicht harmonicadoek op maat kun jij droog blijven zitten bij een lichte regenbui. Kies daarom voor een waterdicht harmonicadoek op maat. En wist je dat deze schaduwdoeken daarnaast ook allemaal 90% tot 95% uv-straling tegenhouden? Mede daarom wordt deze zonwering ook gebruikt boven een kinderspeelplek in de tuin of bijvoorbeeld op het schoolplein. LET OP: Een waterdicht harmonicadoek dient altijd met wat hoogteverschil opgehangen te worden zodat het regenwater eraf kan lopen. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je overtuigd en wil je graag een harmonicadoek op maat laten maken? Of wil je graag nog wat extra advies inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl. Wij helpen je graag verder. Ook voor vragen over het bevestigen van een schaduwdoek en het kopen van het juiste bevestigingsmateriaal staan wij voor je klaar! Heb je liever een ander schaduwdoek op maat? Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid