Harmonicadoek op maat

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Ben je op zoek naar een harmonicadoek op maat? Bij Schaduwdoeken.nl begrijpen we dat het lastig kan zijn om een schaduwdoek te vinden die precies past bij jouw tuin, zithoek, terras, pergola of andere zitgelegenheid. Om die reden heb je bij ons de mogelijkheid om zelf een harmonicadoek op maat te laten maken, helemaal naar jouw wensen!

Laat een harmonicadoek op maat maken

Een ander woord voor de harmonicadoek is ook wel wavesail of pergoladoek. Dit heeft ermee te maken dat een harmonica schaduwdoek vaak wordt gebruikt in een pergola. Met een harmonicadoek, in standaard uitvoering of op maat gemaakt, beslis je zelf wanneer je wel of niet in de zon zit. Een harmonicadoek is een verschuifbaar, in- en uitvouwbaar schaduwdoek. Wil je even wat zonnestralen meepakken? Dan schuif je het doek gewoon in en geniet je van het zonnetje! Daarnaast is een pergoladoek een ideaal alternatief voor de klassieke parasol. De productietijd van een harmonicadoek varieert van 4 tot 20 werkdagen. Afhankelijk in welke tijd van het jaar het doek in productie gaat. 

Eindeloos veel mogelijkheden met een harmonicadoek op maat

Schaduwdoeken zijn de nieuwe trend om de zon te weren. Zoek je een harmonicadoek met een specifieke maat? Geen probleem! Schaduwdoeken.nl helpt jou graag bij het maken van een harmonicadoek op maat. Je kunt de gehele doek naar jouw wensen samenstellen. Van de gewenste afmetingen tot de kleur en het soort materiaal. De vorm van het doek is het enige wat je niet kunt veranderen bij een harmonicadoek op maat.

Zijn er waterdichte harmonicadoeken te koop?

Het weer in Nederland is vaak nogal wisselvallig en kan soms plotseling omslaan. Heb je net alles gereed voor die lekkere barbecue, begint het ineens te regenen. Dankzij een waterdichte harmonicadoek op maat kun jij echter gewoon buiten blijven staan. Onder de waterdichte harmonicadoek sta je namelijk gewoon droog, ideaal voor de zomer in Nederland. Kies daarom voor een waterdichte harmonicadoek op maat. Wist je dat deze schaduwdoeken daarnaast ook allemaal 90% tot 95% uv-straling tegenhouden? Mede daarom wordt deze zonwering ook gebruikt boven een kinderspeelplek in de tuin of bijvoorbeeld op het schoolplein.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je overtuigd en wil je een harmonicadoek op maat laten maken? Of wil je graag nog wat extra advies inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl. Wij helpen je graag verder. Ook voor vragen over het bevestigen van een schaduwdoek en het kopen van het juiste bevestigingsmateriaal staan wij voor je klaar! Heb je liever een ander soort schaduwdoek op maat? Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    Voeg eventueel een afbeelding toe van uw situatie zodat wij u de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid