Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Schaduwdoek schoolplein

Alle doeken bekijken

Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Met een stevige schaduwdoek creëer je op het schoolplein fijne schaduwplekken waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. Hang bijvoorbeeld een zonwerende doek boven de zandbak, bij de speeltoestellen of juist bij de ingang van het schoolgebouw. Op deze manier zijn de kinderen beter beschermd tegen de schadelijke uv-straling.

Hang een schaduwdoek op voor meer schaduwplekken op het schoolplein

Wanneer je op zoek bent naar een schaduwdoek om te plaatsen op het schoolplein, dan helpen we je bij Schaduwdoeken.nl graag verder. In onze ruime collectie vind je verschillende soorten en formaten van de doeken, waaronder:

Ieder schaduwdoek is verkrijgbaar in verschillende standaardmaten, maar het is ook mogelijk om een doek op maat te laten maken zodat het perfect past bij de indeling van het schoolplein. Bovendien zijn de doeken ook verkrijgbaar in waterdichte materialen, zodat er niet alleen bescherming is tegen de zon maar ook tegen de regen. Zo kun je bijvoorbeeld een veranda afsluiten met een zeil.

Meer schaduwdoeken bekijken

Schoolplein schaduwdoek

Stel al jouw vragen over schaduwdoeken

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een schaduwdoek op het schoolplein? Dan staan onze deskundige medewerkers voor je klaar. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Doetinchem door contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op 085 1305904 en info@schaduwdoeken.nl. We beantwoorden ook al je vragen over bestellingen, bevestigingsmaterialen en andere zaken die te maken hebben met schaduwdoeken.

Een schaduwdoek op maat laten maken?

Offerte aanvragen

Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 277 reviews.