Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Een zeil voor je overkapping

Offerte aanvragen

Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Met een zeil voor je overkapping houd je wind en regen buiten. Daardoor kun je er vaker onder (of in) gaan zitten, ook als het weer niet zo lekker is. Op Schaduwdoeken.nl vind je gegarandeerd het juiste materiaal, zoals stevig zeil en bevestigingsmaterialen. Indien gewenst adviseren wij je graag over de beste oplossing voor jouw overkapping. Alle zeilen op maat voor je overkapping maken wij in ons eigen naaiatelier in Doetinchem.

Kies een kwalitatief hoogwaardig zeil voor je overkapping

Met een zeil voor je overkapping kun je er ook zitten als het waait en zelfs als het regent. Zo bescherm je ook eventuele meubels tegen de regen. Bij onze zaak in Doetinchem vind je verschillende mogelijkheden om je overkapping dicht te maken met zeil. Zo vind je bijvoorbeeld zeil voor de zijkant van je overkapping. Daarnaast verkopen we bevestigingsmateriaal waarmee je het zeil monteert. Door het zeil en het bevestigingsmateriaal van uitstekende kwaliteit heb je lang profijt van je aankopen. Zo blijft het zeil namelijk goed zitten en scheurt het niet, ook als het waait.

Meteen een offerte aanvragen

Balkonscherm

Offerte aanvragen

 • Houdt rekening met het vastzetten van het zeil.
 • Houdt rekening met het uitzicht naar buiten.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.
   Voeg eventueel een afbeelding toe van jouw situatie zodat wij de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Een zeil op maat

  Je kunt voor je overkapping een zeil op maat laten maken. Op die manier weet je zeker dat de hele overkapping afgesloten is. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen. Bij een zeil op maat kun je dus kiezen voor een kleur die goed bij je overkapping past. Daarnaast kun je kiezen welke eigenschap je het belangrijkst vindt. Een zeil helpt tegen regen, maar je kunt ook een schaduwdoek voor je overkapping kopen tegen de zon. Als je een zeil op maat wilt voor je overkapping, duurt het productieproces uiteraard iets langer. Ben je benieuwd naar de productietijd en de kosten? Dan kun je gerust een offerte aanvragen voor een zeil op maat van je overkapping.

  Vraag een offerte aan voor een zeil op maat

  Bij onze speciaalzaak kun je een zeil op maat voor je overkapping laten maken. Op die manier weet je zeker dat je aankoop helemaal bij jouw overkapping past. Als je speciale wensen hebt, helpen wij je graag met deskundig advies. Maak hiervoor een afspraak bij onze showroom of neem contact met ons op. Bel naar 085 1305904 of stuur een e-mail naar info@schaduwdoeken.nl.

  Balkonscherm
  Schaduwdoeken
  De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 258 reviews.