Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Zonwering voor een lichtstraat

Alle doeken bekijken

Home » Zonwering voor lichtstraat
Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Ben je op zoek naar zonwering voor een lichtstraat? Dan helpen we je bij Schaduwdoeken.nl graag verder! Met een lichtstraat in je woning creëer je meer daglicht in de ruimte. Het glas zorgt echter ook voor meer warmte binnen. We begrijpen dat dat in de warme maanden niet altijd wenselijk is. Daarom bieden wij zonwering aan speciaal voor jouw lichtstraat. Zo blijft de warmte buiten en zorg je voor een aangenaam binnenklimaat.

Welke zonwering is geschikt voor jouw lichtstraat?

Wanneer je kiest voor zonwering voor een lichtstraat zijn er verschillende toepassingen. Zo kan de zonwering in het glas, op de lichtstraat en onder de lichtstraat geplaatst worden. Welke toepassing in jouw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van het type lichtstraat. Hier adviseren onze medewerkers je graag over. Zoek je ook zonweringen voor andere ruimtes in je woning? Bekijk dan ook eens de rest van ons aanbod, waaronder zonweringen voor een lichtkoepel en zonweringen voor een dakraam.

Meer schaduwdoeken bekijken

Overkapping schaduwdoek

Bekijk ons aanbod aan zonweringen online en bestel direct

Bekijk ons online aanbod aan zonweringen en plaats eenvoudig je bestelling of kom langs in onze showroom in Doetinchem. Heb je vragen of wil je advies op maat? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl.

Een schaduwdoek op maat laten maken?

Offerte aanvragen

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 81 reviews.