Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduw maken in de tuin

Maatwerk in eigen atelier
uitgebreid assortiment
Snelle levering

Dankzij een handige schaduwdoek kun je eenvoudig schaduw maken in de tuin en zo een heerlijke plek creëren om te relaxen. Het belang van koelte opzoeken bij hitte en zorgen voor bescherming tegen uv-straling is de afgelopen jaren steeds duidelijker geworden. Daarom vinden wij bij Schaduwdoeken.nl het belangrijk om jou te helpen bij het creëren van heerlijke schaduwplekken in jouw tuin, zodat je veilig kunt genieten van het lekkere weer. Waar ben jij naar op zoek?

Eenvoudig schaduw creëren en koele plekken maken in de tuin

Met een schaduwdoek kun je snel schaduw maken in de tuin waar je het wenst, terwijl je ook nog eens een decoratief element ophangt. Schaduw creëren in de tuin is met een schaduwdoek ontzettend makkelijk. Bij Schaduwdoeken.nl hebben we een ruim assortiment met standaardmaten en -soorten waar je een keuze uit kunt maken. Enkele varianten van de schaduwdoeken zijn:

  • Een vierkante schaduwdoek
  • Een driehoekschaduwdoek
  • Een rechthoekige schaduwdoek

Daarnaast heb je keuze uit een waterdoorlatende of een waterdichte stof. Binnen de stoffen zijn er diverse kleuren te verkrijgen.

Zit jouw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Bestel een handig schaduwdoek online

Heb je twijfels over het schaduwdoek die je wilt bestellen of heb je afwijkende maten nodig? Neem dan contact met ons op via 085 1305904 of info@schaduwdoeken.nl. We helpen je graag om de beste en meest sfeervolle oplossing te vinden voor jouw tuin. Je bent ook van harte welkom om te komen kijken in ons atelier hoe een schaduwdoek gemaakt wordt. Je kunt ook langs komen op onze locatie waar we je graag meer vertellen over onze schaduwdoeken.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 58 reviews.