Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduwdoek vierkant

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Wil je graag een schaduwdoek of zonnedoek kopen in de vorm van een vierkant? Bij Schaduwdoeken.nl hebben we een ruime collectie met verschillende vierkante schaduwdoeken waarmee je een groot, schaduwrijk oppervlak creëert in jouw tuin of op je terras. Deze doeken geven een goede bescherming tegen uv-straling en weerkaatsen invallend zonlicht, zodat het niet opwarmt onder het doek. Wil je graag een vierkant schaduwdoek dat ook regen tegenhoudt? Dan kies je voor een uitvoering geproduceerd van waterdichte stof.

Welke schaduwdoek in een vierkant past bij jouw toepassing?

Of je nu over een grote tuin of juist een minder grote tuin beschikt, in ons assortiment is voor elk soort tuin een geschikte schaduwdoek te vinden. Er zijn verschillende varianten van het vierkante schaduwdoek beschikbaar, waaronder de 5×5 en de 4×4. Alle formaten staan vermeld op deze pagina. Maar het is ook mogelijk om een zonnedoek op maat te laten maken, zodat je precies het vierkant krijgt dat jij wenst. Bovendien zijn de schaduwdoeken verkrijgbaar in een ruim scala aan kleuren, zodat het perfect bij jouw tuinmeubelen en exterieur van de woning past. Wil jij een nog groter schaduwrijk oppervlak? Dan bekijk je de mogelijkheden van een rechthoekige schaduwdoek.

Redenen om een zonnedoek op te hangen in de vorm van een vierkant

Met een schaduwdoek van Schaduwdoeken.nl creëer je altijd een fijne schaduw in je tuin. Onze schaduwdoeken houden 90 tot 95% van de uv-stralen tegen. Op deze manier geniet je heerlijk van de schaduw op warme dagen in de zomer en bescherm je jezelf goed tegen de zon. Een vierkant schaduwdoek, bijvoorbeeld van 4×4 of 5×5, houdt het grootste deel van de straling tegen. Daarnaast kan een vierkant schaduwdoek ook goed dienen als carport boven je oprit. Het beschermt de autolak tegen de zon en vallende bladeren, zodat er geen aanslag op je auto kan komen. Verder is een vierkant schaduwdoek heel geschikt om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen. Door deze aan de bomen te bevestigen, geniet je op vakantie ook optimaal van je schaduwdoek.

Bevestig het 4×4 of 5×5 vierkant schaduwdoek eenvoudig

Een schaduwdoek bevestigen kan op een vrij eenvoudige wijze. In ons assortiment vind je ook bevestigingsmateriaal, wat goed kan helpen bij het bevestigen van het schaduwdoek. Een schaduwdoek is eenvoudig te bevestigen aan houten palen maar ook aan je huis, een stevige wand of een combinatie van een muur en palen. Een vierkant schaduwdoek neemt relatief weinig ruimte in beslag en geeft toch voldoende schaduw. Daarnaast heb je geen last van een onhandige paal in het midden, wat wel het geval is bij gebruik van een parasol. Naast het gemakkelijk bevestigen met behulp van bevestigingsmateriaal, is een schaduwdoek ook gemakkelijk zelf te reinigen. Door de hoge kwaliteit geknoopt kunststof is het doek duurzaam en schimmelwerend. In de zijkanten van het schaduwdoek is elastisch materiaal verwerkt en de hoeken van het doek zijn verstevigd. Dit zorgt ervoor dat de doek niet scheurt bij zware windstoten.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Bestel jouw vierkante schaduwdoek

Wil jij ook graag een vierkant schaduwdoek voor in jouw tuin, bijvoorbeeld van 4×4 of 5×5? Bij Schaduwdoeken.nl kun je eenvoudig een bestelling plaatsen in onze online shop. Dan wordt de vierkante zonnedoek gewoon bij je thuis geleverd. Bekijk je de doeken liever een keer in het echt? Maak dan een afspraak om langs te komen bij de showroom in Doetinchem. Wij zijn bereikbaar als je belt naar 085 1305904 of een e-mail stuurt naar info@schaduwdoeken.nl.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 43 reviews.