Schaduwdoek vierkant

Een schaduwdoek vierkant kopen? Bij Schaduwdoeken.nl vind je een ruim assortiment aan vierkante schaduwdoeken. Met een vierkant schaduwdoek creëer je de meeste schaduw in je tuin of op je terras.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Vierkant schaduwdoek gemakkelijk online bestellen

Op zoek naar een vierkant schaduwdoek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het feit dat vierkante schaduwdoeken zorgen voor de meeste schaduw in je tuin of op je terras heeft natuurlijk te maken met de grootte van het oppervlak, deze is bij een vierkant schaduwdoek het grootst. Hiervoor geldt één uitzondering, namelijk: een rechthoekig schaduwdoek. Een rechthoekig schaduwdoek zorgt voor nog net een beetje meer schaduw. Rechthoekige schaduwdoeken vind je ook op deze pagina. Bij ons kun je terecht voor een mooi assortiment met vierkante schaduwdoeken. De vierkante schaduwdoeken zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk: de Shadesail uitvoering en de Shadesail waterdichte uitvoering. Een schaduwdoek vierkant van Shadeshail staat bekend om de goede bescherming tegen UV-stralen. Een vierkant schaduwdoek van de Shadesail waterdichte uitvoering staat bekend om het tegenhouden van zowel zon als regen.

Schaduwdoek vierkant met verschillende opties

Onze vierkante schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Of je nu over een grotere tuin of juist een minder grote tuin beschikt, in ons assortiment is voor elke soort tuin een geschikt schaduwdoek te vinden. Zo is een vierkant schaduwdoek 5x5 meter geschikt voor een vrij grote tuin, terwijl een vierkant schaduwdoek van 3,6 x 3,6 meter meer geschikt is voor een kleinere tuin. Bovenstaand vind je alle maten vierkante schaduwdoeken. Daarnaast is elk vierkant schaduwdoek beschikbaar in diverse kleuren. Zo vind je altijd het schaduwdoek dat aansluit bij jouw tuin en wensen. Met een schaduwdoek van Schaduwdoeken.nl creëer je altijd een fijne schaduw in je tuin. Onze schaduwdoeken houden 90 tot 95% van de UV-stralen tegen. Op deze manier kun je heerlijk van de schaduw genieten op warme dagen in de zomer of jezelf goed beschermen tegen de zon. Doordat een vierkant schaduwdoek het grootste deel van de straling tegenhoudt, blijft je huid optimaal beschermd tegen de zon. Daarnaast kan een vierkant schaduwdoek ook goed dienen als carport boven je oprit. Het beschermt de autolak tegen de zon en vallende bladeren, welke kunnen zorgen voor aanslag op je auto. Verder is een vierkant schaduwdoek heel geschikt om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen. Zo kun je op vakantie ook optimaal genieten van je schaduwdoek.

Schaduwdoek vierkant waterdicht

Wil je graag een vierkant schaduwdoek dat ook de regen tegenhoudt? Veel van onze vierkante schaduwdoeken zijn ook waterdicht verkrijgbaar. Zo ben je altijd beschermt tegen de zon én de regen. Dat kan tijdens het kamperen nog wel eens van pas komen. Ben je toch op zoek naar een andere soort of vorm schaduwdoek? Je kunt bij ons ook terecht voor een schaduwdoek driehoek, harmonica schaduwdoek, pergola met doek, schaduwdoek rolgordijn, balkonscherm of een schaduwdoek op maat.

Schaduwdoek bevestigen op eenvoudige wijze

Een schaduwdoek bevestigen kan op een vrij eenvoudige wijze. In ons assortiment vind je ook schaduwdoek bevestigingsmateriaal, wat goed kan helpen bij het bevestigen van het schaduwdoek. Een schaduwdoek is eenvoudig te bevestigen aan houten palen, maar ook aan je huis, een stevige wand of een combinatie van een muur en palen. Een vierkant schaduwdoek neemt relatief weinig ruimte in beslag en geeft toch voldoende schaduw. Daarnaast heb je geen last van een onhandige paal in het midden, wat wel het geval is bij gebruik van een parasol. Naast het gemakkelijk bevestigen met behulp van schaduwdoek bevestigingsmateriaal is een schaduwdoek ook gemakkelijk zelf te reinigen. Door de hoge kwaliteit geknoopt kunststof is het doek duurzaam en schimmelwerend. In de zijkanten van het schaduwdoek is elastisch materiaal verwerkt en de hoeken van het doek zijn verstevigd. Voorgaande zorgt ervoor dat het vierkante schaduwdoek niet scheurt bij zwarte windstoten.