legeregel

Schaduwdoek vierkant

Bestel een vierkant schaduwdoek online!

Bent u op zoek naar een schaduwdoek in de vorm van een vierkant of rechthoek? Dan bent u aan het juiste adres op de webwinkel van Schaduwdoeken.nl. Hier vindt u namelijk een mooie selectie met vierkantige schaduwdoeken in twee uitvoeringen, namelijk de Shadesail uitvoering en de Shadesail Waterdichte uitvoering. De Shadesail uitvoering van de vierkante schaduwdoeken staat bekend om de bescherming tegen Uv-stralen. De Shadesail Waterdichte uitvoering laat geen zon of regen door. De schaduwdoeken in de vierkantige vorm zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en kleuren. In deze groep vierkantig schaduwdoeken vallen ook de rechtighoekige schaduwdoeken. U vindt altijd wel een schaduwdoek dat aansluit op de interieur en de oppervlakte van het terras. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om een vierkantig schaduwdoek te bevestigen. Tip: Wacht niet te lang met bestellen van je schaduwdoek, ivm deze warme zomer, slinkt onze voorraad zeer snel!

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Allerlei soorten vierkante schaduwdoeken

Onze vierkante schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is een vierkant schaduwdoek van 600 x 600 meer geschikt voor de wat grotere tuin en de schaduwdoek van 360 x 360 voor de wat kleinere tuin. De vierkante schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in vierkant of in langwerpig (meer een rechthoek). Doordat de schaduwdoeken verkrijgbaar zijn in diverse kleuren vindt u altijd een kleur die in uw tuin aansluit. Met een schaduwdoek creëert u een fijne schaduw in uw tuin. De schaduwdoeken houden 90 tot 95% van de UV stralen tegen. Zo kunt u veilig buiten zitten in de zomer. Een vierkant schaduwdoek is ook zeer geschikt als carport boven uw oprit. Zo beschermt u uw autolak tegen de zon. Verder is het ook zo dat een vierkant schaduwdoek ontzettend handig is tegen vallend blad, ook dat zorgt ervoor dat er geen aanslag op uw auto ontstaat. Doordat een vierkant schaduwdoek makkelijk te bevestigen en te demonteren is, is hij ook heel geschikt om het mee te nemen als u bijvoorbeeld gaat kamperen zo zit u ook op vakantie veilig uit de zon. Een vierkant schaduwdoek houdt namelijk het grootste gedeelte van de UV-stralen tegen, dus uw huid blijft optimaal beschermd tegen de zon. Ook tijdens de meer regenachtige dagen kan een schaduwdoek oplossingen bieden: veel van onze schaduwdoeken zijn ook waterdicht beschikbaar. Toch op zoek naar een andere vorm? Bekijk dan snel ons assortiment driehoekige schaduwdoeken en harmonica schaduwdoeken.

Eenvoudige bevestiging voor een vierkant schaduwdoek

De vierkante schaduwdoeken zijn makkelijk te bevestigen. U kunt bevestigingsmateriaal makkelijk bestellen bij uw schaduwdoek. U kunt uw schaduwdoek bevestigen aan houten palen, maar ook aan uw huis of een stevige wand of combinatie van een muur en palen. Een vierkant schaduwdoek neemt weinig ruimte in en geeft toch voldoende schaduw. U heeft geen paal in het midden staan zoals bij een parasol. Een schaduwdoek is makkelijk te bevestigen en u kunt ze zelf reinigen. Door de zware kwaliteit geknoopt kunststof is het doek duurzaam en schimmelwerend. In de zijkanten is elastisch materiaal verwerkt en de hoeken zijn verstevigd. Dit zorgt ervoor dat het het vierkante schaduwdoek niet scheurt bij zware windstoten. Schaduwdoeken.nl biedt 5 jaar garantie op UV degradatie.