legeregel

Schaduwdoek vierkant

Bestel een vierkant schaduwdoek online!

Bent u op zoek naar een schaduwdoek in de vorm van een vierkant of rechthoek? Dan bent u aan het juiste adres op de webwinkel van Schaduwdoeken.nl. Hier vindt u namelijk een mooie selectie met vierkantige schaduwdoeken in twee uitvoeringen, namelijk de Shadesail uitvoering en de Shadesail Waterdichte uitvoering. De Shadesail uitvoering van de vierkante schaduwdoeken staat bekend om de bescherming tegen Uv-stralen. De Shadesail Waterdichte uitvoering laat geen zon of regen door. In deze groep vierkantige schaduwdoeken vallen ook de rechtighoekige schaduwdoeken. U vindt altijd wel een schaduwdoek dat aansluit op uw omgeving en de oppervlakte van uw terras. 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Vierkant schaduwdoek opties

Onze vierkante schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor de wat grotere tuin of juist voor een knusse kleinere tuin, er is voor elke tuin een geschikt schaduwdoek te vinden. Zo is het schaduwdoek 5x5 meter geschikt voor een vrij grote tuin en een schaduwdoek van 3,6x3,6 meter schikt voor een kleinere tuin. Bekijk alle maten in bovenstaand overzicht. Deze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in de vorm van een vierkant of in een rechthoekige vorm. Doordat de schaduwdoeken verkrijgbaar zijn in diverse kleuren vindt u altijd een kleur die past bij uw tuin. Met een schaduwdoek creëert u een fijne schaduw in uw tuin. De schaduwdoeken houden 90 tot 95% van de UV-stralen tegen. Op deze manier kunt u heerlijk van de schaduw genieten op warme dagen in de zomer of uzelf goed beschermen tegen de zon. Daarnaast is een vierkant schaduwdoek zeer geschikt als carport boven uw oprit. Het beschermt u uw autolak tegen de zon. Verder is het vierkante schaduwdoek ontzettend handig tegen vallende bladeren, welke ook kunnen zorgen dat er aanslag op uw auto ontstaat. Doordat een vierkant schaduwdoek makkelijk te bevestigen en te demonteren is, is hij ook heel geschikt om het mee te nemen als u bijvoorbeeld gaat kamperen. Zo kunt u op vakantie ook optimaal genieten van uw schaduwdoek. Doordat het vierkante schaduwdoek het grootste gedeelte van de UV-stralen tegenhoudt, blijft uw huid optimaal beschermd tegen de zon. Ook tijdens de meer regenachtige dagen kan een schaduwdoek oplossingen bieden: veel van onze schaduwdoeken zijn namelijk ook waterdicht beschikbaar. Toch op zoek naar een ander soort schaduwdoek? Bekijk dan ook ons assortiment Driehoekige schaduwdoeken, Harmonica schaduwdoeken, Pergola's met schaduwdoek en Schaduw rolgordijnen.

Schaduwdoek bevestigen op eenvoudige wijze

Een schaduwdoek bevestigen kan op een vrij eenvoudige wijze. In ons assortiment vindt u ook bevestigingsmateriaal, wat u goed kan helpen bij het bevestigen van het schaduwdoek. Het schaduwdoek is eenvoudig te bevestigen aan houten palen, maar ook aan uw huis, een stevige wand of combinatie van een muur en palen. Een vierkant schaduwdoek neemt weinig ruimte in beslag en geeft toch voldoende schaduw. Daarnaast heeft u geen last van een paal in het middel, wat u wel krijgt bij het neerzetten van een parasol. Een schaduwdoek is gemakkelijk te bevestigen en u kunt het doek gemakkelijk zelf reinigen. Door de hoge kwaliteit geknoopt kunststof is het doek duurzaam en schimmelwerend. In de zijkanten van het schaduwdoek is elastisch materiaal verwerkt en de hoeken van het doek zijn verstevigd. Voorgaande zorgt ervoor dat het het vierkante schaduwdoek niet scheurt bij zware windstoten. Tot slot biedt Schaduwdoeken.nl 5 jaar garantie op UV-degradatie.