Balkonscherm

Bestel dit slimme Balkonscherm Flex-frame voor je balkon online

Schaduwdoeken.nl levert ook oplossing voor schaduw op je balkon. Wil je schaduw van bovenaf of wil je beschut zitten achter een balkondoek? Je vindt bij ons verschillende mogelijkheden. Het balkonscherm of balkondoek is leverbaar in diversen maten of kleuren. 
Het balkonscherm bestaat uit een schaduwrolgordijn en past in het slimme Flex-frame systeem. De stof van het schaduwrolgordijn is van zware kwaliteit geknoopt kunststof en is schimmelwerend. Zodoende gaat dit doek een hele tijd mee. Hierdoor ontstaat dus schaduw van bovenaf. Wil je tegen je ballustrade een doek, dan komt het balkondoek goed van pas. Heel simpel te bevestigen en ook euk betaalbaar.
Kies je liever voor een schaduwrolgordijn voor tegen het raam bekijk dan de mogelijkheden op onze afdeling schaduwrolgordijnen.

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Kies je voor een balkonscherm of een balkondoek op jou het balkon 

Schaduwdoeken.nl levert het doek in de vorm een schaduwrol gordijn in verschillende kleuren en maten.  Dit rolgordijn past in het slimme Flex-frame systeem. De stof van het schaduw rolgordijn is van zware kwaliteit geknoopt kunststof en ze is schimmelwerend. Zodoende gaat dit doek een hele tijd mee.