Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad
Maatwerk in eigen atelier
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Ben je op zoek naar een schaduwdoek of zonnedoek voor op het balkon? Bij Schaduwdoeken.nl kun je balkonschermen op maat laten maken. Een balkonscherm biedt de perfecte oplossing wanneer je heerlijk uit de wind en in de schaduw van je balkon wil genieten, zonder constant te moeten slepen met een parasol.

Met een schaduwdoek of zonnedoek op het balkon geniet je van optimale schaduw

Een schaduwdoek of zonnedoek is de perfecte oplossing om meer schaduw op je balkon te krijgen. Daarnaast biedt het ook wat meer privacy zodat jij ongezien van je balkon geniet. Bovendien kan het doek functioneren als een windvanger, want op een balkon kan het soms flink winderig zijn. Op deze manier geniet jij van de warmte, zonder het koud te krijgen vanwege de wind. Bij Schaduwdoeken.nl kunnen we verschillende soorten schaduwdoeken, zonnedoeken en balkonschermen op maat maken. Daarnaast bestaat ons assortiment uit andere vormen en maten schaduwdoeken zoals een:

Vraag direct een offerte aan!

    LET OP: schaduwdoeken met rechte zijden en schaduwdoeken met tourniquet ogen kunnen enkel van waterdoorlatend materiaal gemaakt worden. Dus NIET in waterdicht.
  • Kies voor het formaat schaduwdoek dat je wenst.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    Voeg eventueel een afbeelding toe van jouw situatie zodat wij de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Balkonscherm

Eenvoudig je balkon afschermen

Wanneer je je balkon goed wilt afschermen, kies je voor een schaduwdoek of zonnedoek van Schaduwdoeken.nl. Met een schaduwrolgordijn, voorzien van het Flex Frame-systeem, krijg je schaduw van bovenaf op je balkon. Kies je toch liever een balkonscherm dat je balkon afschermt door bevestiging rondom de balustrade? Ook dan kun je bij ons terecht. In ons aanbod vind je diverse doeken van geweven polyester. Deze bieden niet alleen extra bescherming tegen wind en zon, maar geven je balkon ook een extra stijlvolle uitstraling. Alle doeken die wij aanbieden zijn enorm sterk en gaan een hele lange tijd mee. Om deze reden krijg je bij ons dan ook altijd 5 jaar garantie op uv-degradatie van het doek.

Balkonscherm bevestigen aan het balkon

Het balkonscherm bevestig je eenvoudig aan je balkon door deze te vlechten door de balkonreling. Daarnaast hang je het doek eenvoudig op door het aan de binnenzijde van de balkonreling vast te maken met bijvoorbeeld tiewraps. In onze online shop vind je hier diverse bevestigingsmaterialen voor.

Vraag een offerte aan voor balkonscherm op maat

Een schaduwdoek of zonnedoek voor je balkon kopen bij Schaduwdoeken.nl, betekent dat je kiest voor uitstekende kwaliteit. Vraag een offerte aan een geef jouw wensen door. Heb je nog vragen of wil je graag advies van een van onze medewerkers? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl. Maak eventueel een afspraak om langs te komen in onze showroom in Doetinchem.

Balkonscherm
Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 276 reviews.