Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduwdoek op maat

Direct naar het formulier

Home » Schaduwdoek op maat
Maatwerk in eigen atelier
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Waarom een schaduwdoek op maat laten maken?

Wanneer je een schaduwdoek op maat laat maken, weet je zeker dat deze volledig voldoet aan jouw wensen en goed past in jouw tuin of op je terras of balkon. Wanneer de standaardmaten schaduwdoeken en zonnedoeken in ons assortiment te groot óf te klein zijn, is het daarom mogelijk om een schaduwdoek, zonnedoek of winddoek op maat te laten maken. Onze professionals stellen met grote zorg en vakkundigheid jouw maatwerk schaduwdoek samen. Op basis van jouw wensen wat betreft de afmetingen, kleur en de stof kun je een schaduwdoek, winddoek of zonnezeil op maat laten maken. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen, zodat jij lang kunt genieten van jouw unieke schaduwdoek.

Vraag direct een offerte aan!

    LET OP: schaduwdoeken met rechte zijden en schaduwdoeken met tourniquet ogen kunnen enkel van waterdoorlatend materiaal gemaakt worden. Dus NIET in waterdicht.
  • Kies voor het formaat schaduwdoek dat je wenst.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    Voeg eventueel een afbeelding toe van jouw situatie zodat wij de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

In welke uitvoeringen is een schaduwdoek of zonnezeil op maat verkrijgbaar?

Een schaduwdoek, winddoek of zonnedoek op maat is een uniek product voor jou. Je bepaalt zelf de gewenste afmetingen, de vorm, de kleur en het soort doek. De productie van jouw maatwerk schaduwdoek gebeurt in ons eigen atelier in Doetinchem. Doordat wij onze schaduwdoeken en zonnedoeken zelf produceren, kunnen wij jou goed adviseren in de keuze voor een schaduwdoek, zonnedoek of winddoek op maat. Ook kunnen we hierdoor een maatwerk schaduwdoek al binnen 10 tot 12 werkdagen produceren. Dit is uiteraard afhankelijk van de tijd van het jaar. De productietijd van het schaduwdoek staat altijd vermeld in de verkregen offerte. Hieronder zetten we uiteen welk zonnedoek, schaduwdoek of winddoek je op maat kunt laten maken:

  • Een harmonica schaduwdoek van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Enkel de vorm van het doek kun je niet veranderen, omdat het harmonicadoek al over een geheel eigen vorm beschikt.
  • Een waterdicht schaduwdoek op maat laten maken is ideaal voor het wisselvallige, Nederlandse weer. De stof is waterafstotend wat ervoor zorgt dat je exterieur niet nat wordt van een regenbui.
  • Een driehoekschaduwdoek met ongelijke zijden geeft een speels effect aan jouw tuin.

Daarnaast heb je nog keuze uit onder andere een vierkant schaduwdoek en een rechthoek schaduwdoek. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een ding is zeker: een schaduwdoek of zonnezeil op maat zorgt voor een sfeervolle oplossing in jouw tuin.

Waar dien je rekening mee te houden bij schaduwdoeken en zonnedoeken op maat?

Wanneer je de maten opmeet van de plek waar het maatwerk schaduwdoek moet komen te hangen, houd dan rekening met 35 à 40 centimeter voor het bevestigingsmateriaal. Dit aantal centimeters dien je van de opgemeten hoeveelheid af te halen. Geef bij de aanvraag van een offerte duidelijk aan of dit de exacte maten zijn of de maten voor het schaduwdoek. Houd er ook rekening mee dat een waterdicht schaduwdoek altijd met afschot opgehangen dient te worden voor de afloop van regenwater. Wij kunnen schaduwdoeken en zonnedoeken op maat produceren met een maximale afmeting van 7 meter. Mocht de ruimte groter zijn dan 7 meter, kies dan voor meerdere schaduwdoeken. Dit geeft ook een speels effect.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij helpen je graag om de beste en meest sfeervolle oplossing te vinden voor jouw tuin of terras. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een maatwerk schaduwdoek door het formulier in te vullen en jouw wensen door te geven. Doordat ieder schaduwdoek uniek is, kan dit wat meer tijd in beslag nemen. Gewoonlijk mag je binnen twee werkdagen een offerte voor een schaduwdoek of zonnezeil op maat van ons verwachten. In deze uitgebreide offerte geven we meer informatie over onder andere de afmetingen, beschikbare kleuren, specificaties en uiteraard de prijs. Heb je vragen over een schaduwdoek, winddoek of zonnedoek op maat of wil je advies voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op via 085 1305904 of info@schaduwdoeken.nl.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 81 reviews.