Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Schaduwdoek op maat

Direct offerte aanvragen

Maatwerk in eigen atelier
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Door een schaduwdoek op maat te laten maken, voldoet deze volledig aan jouw wensen en aan de maten van jouw tuin, terras of balkon. Wanneer de standaardmaten te groot óf te klein zijn, is het mogelijk om een schaduwdoek, zonnedoek of winddoek op maat te laten maken. Onze professionals stellen met zorg en vakkundigheid jouw maatwerk schaduwdoek samen. Op basis van jouw wensen wat betreft de afmetingen, kleur en de stof kun je een schaduwdoek, winddoek of zonnezeil op maat laten maken. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen voor onze zonnedoeken en schaduwdoeken op maat, zodat jij lang kunt genieten van het schaduwdoek.

Vraag direct een offerte aan!

De actuele levertijd is 5-12 werkdagen.
U ontvangt een uitgebreide offerte inclusief tekening van het doek, de gebruikte materialen en instructies voor de montage.
We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
Gemaakt in ons naaiatelier in Doetinchem.

    LET OP: schaduwdoeken met rechte zijden en schaduwdoeken met tourniquet ogen kunnen enkel van waterdoorlatend materiaal gemaakt worden. Dus NIET in waterdicht.
  • Kies voor het formaat schaduwdoek dat je wenst.
  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
    Voeg eventueel een afbeelding toe van jouw situatie zodat wij de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Waar dien je rekening mee te houden bij schaduwdoeken en zonnedoeken op maat?

Wanneer je de maat opmeet, houd dan rekening met spanmarge voor het bevestigingsmateriaal. Afhankelijk van de grootte van de ruimte varieert dit van 25 tot 55 cm. Deze spanmarge dient van de opgemeten ruimte afgehaald te worden. Geef bij de aanvraag van een offerte altijd aan welke maten je hebt opgegeven, van de ruimte die je hebt of de gewenste maat van het schaduwdoek. Houd er ook rekening mee dat een waterdicht schaduwdoek altijd met afschot opgehangen dient te worden voor de afloop van regenwater. Wij kunnen schaduwdoeken en zonnedoeken op maat produceren met een maximale afmeting van 5 x 7 meter. Mocht de ruimte groter zijn, kies dan voor meerdere schaduwdoeken.

schaduwdoek op maat laten maken

In welke uitvoeringen is een schaduwdoek of zonnezeil op maat verkrijgbaar?

Een schaduwdoek, winddoek of zonnedoek op maat is een uniek product voor jou. Je bepaalt zelf de gewenste afmetingen, vorm, kleur en het soort doek. De productie van jouw maatwerk schaduwdoek gebeurt in ons eigen atelier in Doetinchem. We gebruiken voor een zonnezeil op maat altijd een Sunfighters schaduwdoek. Deze doeken zijn namelijk van de allerbeste kwaliteit. Doordat wij onze schaduwdoeken en zonnedoeken zelf produceren, kunnen wij jou goed adviseren in de keuze voor een schaduwdoek, zonnedoek of winddoek op maat. Ook kunnen we hierdoor een maatwerk schaduwdoek al binnen tien tot twaalf werkdagen produceren. Dit is uiteraard afhankelijk van de tijd van het jaar. De productietijd van het schaduwdoek staat altijd vermeld in de verkregen offerte. Hieronder zetten we uiteen welk zonnedoek, schaduwdoek of winddoek je op maat kunt laten maken:

  • Een harmonicadoek van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Enkel de vorm van het doek kun je niet veranderen, omdat het harmonicadoek al over een geheel eigen vorm beschikt.
  • Een waterdicht schaduwdoek op maat laten maken is ideaal voor het wisselvallige, Nederlandse weer. De stof is waterafstotend wat ervoor zorgt dat je exterieur niet nat wordt van een regenbui. Let op dat een waterdicht schaduwdoek altijd met minimaal 20 cm per meter moet aflopen.
  • Een driehoek schaduwdoek met ongelijke zijden geeft een speels effect aan jouw tuin.

Daarnaast heb je nog keuze uit onder andere een vierkant schaduwdoek en een rechthoek schaduwdoek. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een ding is zeker: een schaduwdoek of zonnezeil op maat zorgt voor een sfeervolle oplossing in jouw tuin. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij helpen je graag om de beste en meest sfeervolle oplossing te vinden voor jouw tuin of terras. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een maatwerk schaduwdoek door het formulier in te vullen. Doordat ieder schaduwdoek uniek is, kan dit wat meer tijd in beslag nemen. Gewoonlijk mag je binnen twee werkdagen een offerte voor een schaduwdoek of zonnezeil op maat van ons verwachten. In deze uitgebreide offerte geven we meer informatie over onder andere de afmetingen, beschikbare kleuren en specificaties van het doek.

Heb je vragen over een schaduwdoek, winddoek of zonnedoek op maat of wil je advies voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op via 085 1305904 of info@schaduwdoeken.nl of bekijk onze FAQ-pagina.

schaduwdoek op maat driehoek
schaduwdoek op maat zakelijk
schaduwdoek op maat schaduwdoeken.nl
Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 258 reviews.