Schaduwdoek op maat

Maatwerk in eigen atelier Uitgebreid assortiment Snelle levering

Zijn de standaard maten in ons assortiment te groot óf te klein? Dan hebben wij ook de mogelijkheid om een schaduwdoek, zonnedoek of winddoek op maat te maken. Met onze professionals stellen wij met grote zorg en vakkundigheid jouw maatwerk oplossing samen. Op basis van jouw wensen maken wij onze schaduwdoeken en zonnedoeken op maat. Wij werken met hoogwaardige en kwalitatieve materialen zodat jij lang kunt genieten van jouw unieke schaduwdoek of zonnedoek.

Schaduwdoek op maat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Een schaduwdoek op maat is een uniek product voor jou. Je bepaalt zelf de gewenste afmetingen, de vorm, de kleur en het soort schaduwdoek, zonnedoek of winddoek. Hiermee stel je jouw eigen maatwerk doek samen. De productie van jouw maatwerk schaduwdoek gebeurt in ons eigen atelier in Doetinchem. Doordat wij onze schaduwdoeken zelf produceren, kunnen wij jou goed adviseren in de keuze voor een schaduwdoek, zonnedoek of winddoek op maat. Doordat we alles in eigen regie hebben kunnen we een schaduwdoek op maat al binnen 10 tot 12 werkdagen produceren. Dit is uiteraard afhankelijk van de tijd van het jaar. De productietijd van het schaduwdoek staat altijd vermeld in de verkregen offerte.

Hieronder zetten we uiteen welke zonnedoek, schaduwdoek of winddoek op maat gemaakt kan worden:

Daarnaast heb je nog keuze uit onder andere een vierkant schaduwdoek of een rechthoekig schaduwdoek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een schaduwdoek rolgordijn. Een ding is zeker: een schaduwdoek op maat zorgt voor een sfeervolle oplossing in jouw tuin.

Houd rekening met…

Wanneer je de maten opmeet van de plek waar het schaduwdoek moet komen te hangen,  houd dan rekening met 35 á 40 cm voor het bevestigingsmateriaal. Dit dus van de opgemeten hoeveelheid afhalen. Geef bij de aanvraag van een offerte duidelijk aan of dit de exacte maten zijn of de maten voor het schaduwdoek. Houd er ook rekening mee dat een waterdicht schaduwdoek altijd met afschot opgehangen dient te worden voor de afloop van regenwater.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij helpen je graag om de beste en meest sfeervolle oplossing te vinden voor jouw tuin of terras. Vraag vrijblijvend een offerte aan door hiernaast jouw wensen in te voeren. Wij maken graag voor iedereen passende offerte. Doordat ieder schaduwdoek uniek is kan dit wat meer tijd in beslag nemen. Gewoonlijk mag je binnen twee werkdagen een offerte op maat van ons verwachten.

Heb je vragen over een schaduwdoek op maat of wil je advies voor jouw specifieke situatie? Dan kan je ons ook contacteren via 085 1305904 of via info@schaduwdoeken.nl.

 

Vraag direct een offerte aan!

    LET OP: schaduwdoeken met rechte zijden kunnen enkel van waterdoorlatend materiaal gemaakt worden. Dus NIET in waterdicht.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    Voeg eventueel een afbeelding toe van uw situatie zodat wij u de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid