Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Schaduwdoek voor de horeca

Alle doeken bekijken

Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Een schaduwdoek is steeds vaker de perfecte keuze voor een bedrijf in de horeca. Het is eenvoudig te bevestigen, windvast en heeft een lange levensduur. Dankzij een schaduwdoek hoef je geen zware parasols meer te verplaatsen over het terras, maar zitten de gasten bij jouw horecagelegenheid wel uit de zon. Bij Schaduwdoeken.nl heb je keuze uit een zeer ruime collectie met verschillende zonwerende doeken

Laat je gasten uit de zon genieten met een schaduwdoek voor de horeca

Met een schaduwdoek voor de horeca kies je voor een doek dat beschermt tegen de zon en zorg je ervoor dat je gasten heerlijk genieten op jouw terras. Als je ervoor kiest om een schaduwdoek met waterdichte stof te gebruiken, is het doek ook nog eens waterafstotend. Op deze manier zijn jouw buitenplaatsen ook te gebruiken wanneer het weer wat minder is of er een wisselvallige dag is voorspeld. Je kunt bijvoorbeeld met een zeil de zijkant van je overkapping dichtmaken. Natuurlijk helpen we bij Schaduwdoeken.nl graag de horecaondernemers die het beste willen voor hun zaak. Daarom staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om het perfecte, professionele schaduwdoek te vinden bij jouw horeca, zoals een café of sportkantine.

Meer schaduwdoeken bekijken

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor horecaondernemers

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl. Via deze kanalen kun je ook een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom in Doetinchem, waar we je voorzien van advies op maat om de perfecte schaduwdoek te bestellen.

Een schaduwdoek op maat laten maken?

Offerte aanvragen

Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 277 reviews.