Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduwdoek voor de horeca

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Een schaduwdoek is steeds vaker de perfecte keuze voor een bedrijf in de horeca. Het is eenvoudig te bevestigen, windvast en heeft een lange levensduur. Dankzij een schaduwdoek hoef je geen zware parasols meer te verplaatsen over het terras, maar zitten de gasten bij jouw horecagelegenheid wel uit de zon. Bij Schaduwdoeken.nl heb je keuze uit een zeer ruime collectie met verschillende zonwerende doeken

Laat je gasten uit de zon genieten met een schaduwdoek voor de horeca

Met een schaduwdoek voor de horeca zorg je er niet alleen voor dat je gasten uit de zon zitten en heerlijk genieten op jouw terras. Als je ervoor kiest om een waterdichte stof te gebruiken, is de doek ook nog eens waterafstotend. Op deze manier zijn jouw buitenplaatsen ook te gebruiken wanneer het weer wat minder is of er een wisselvallige dag is voorspeld. Natuurlijk helpen we bij Schaduwdoeken.nl graag de horecaondernemers die het beste willen voor hun zaak. Daarom staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om de perfecte, professionele schaduwdoek te vinden bij jouw horeca, zoals een café of sportkantine.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor horecaondernemers

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl. Via deze kanalen kun je ook een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom in Doetinchem, waar we je voorzien van advies op maat om de perfecte schaduwdoek te bestellen.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 58 reviews.