Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

Schaduwdoek laten installeren

Neem contact op

Jarenlange ervaring
Inclusief plaatsen van de palen
Snelle en goede service

Schaduwdoeken.nl verzorgt de installatie van schaduwdoeken voor particulieren en voor zakelijke doeleinden. Denk aan de installatie van een schaduwdoek bij je thuis, maar ook voor horecagelegenheden, campings, zorginstellingen en bij kinderdagverblijven bijvoorbeeld. Zodat gasten en bezoekers kunnen genieten van een heerlijke schaduwplaats. We installeren en monteren de doeken op de gewenste locatie en zorgen voor een stevige en betrouwbare constructie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Laat jouw nieuwe schaduwdoek plaatsen

Heb jij 2 linkerhanden? Of simpel weg geen tijd om zelf aan de slag te gaan met de installatie? Laat de schaduwdoeken dan plaatsen door de specialisten van schaduwdoeken.nl. Of het nu gaat om het realiseren van een compleet nieuwe installatie of om het vervangen van de oude doeken, wij zorgen voor snelle en efficiënte plaatsing. Is het nodig om palen te plaatsen om het doek op te hangen? Geen probleem! Bij montage komen we met palen en doek bij je op locatie.

Neem contact op

Schaduwdoek laten plaatsen
Schaduwdoek installatie met paal en katrolset

Veilig genieten van de zon

Ga je voor een rechthoekige, vierkante of driehoekige schaduwdoek? Wat je voorkeur ook heeft, de installatie voeren we vakkundig uit. Onze professionals hebben veel ervaring met het plaatsen en spannen van schaduwdoeken. Met de juiste bevestigingsmaterialen zorgen we ervoor dat jouw bezoekers en gasten veilig van de zon kunnen genieten en niet worden blootgesteld aan schadelijk uv-straling. Bij waterdichte doeken zorgen we er uiteraard voor dat de afwatering in orde is en dat het doek goed gespannen is.

Alle soorten en maten schaduwdoeken

In ons assortiment vind je een verscheidenheid aan schaduwdoeken. De doeken van SMART Shade SAIL en Sunfighters staan hier in de hoofdrol. Deze merken hebben we in eigen beheer waardoor we met zekerheid een kwalitatief product aan kunnen bieden tegen een eerlijke prijs. Ontdek de verschillende afmetingen, vormen en kleuren en ga voor een doek dat past. We produceren ook schaduwdoeken en harmonicadoeken op maat in ons eigen naaiatelier in Doetinchem. Kom gerust eens langs om de materialen en kleuren te bekijken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil jij één of meerdere schaduwdoeken laten plaatsen bij je pand? Schaduwdoeken.nl verzorgt zowel de levering van het doek als de plaatsing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen en vindt meteen het antwoord op je vraag. 

Neem contact op

Hoelang duurt het plaatsen van een schaduwdoek?

De installatietijd hangt af van de grootte, maar meestal is je nieuwe schaduwdoek binnen een dag geplaatst.

Wat kost het laten plaatsen van een schaduwdoek?

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van het doek en de installatie-eisen. Vraag een offerte aan voor een nauwkeurige prijsopgave.

Hoe wordt het schaduwdoek bevestigd?

We gebruiken diverse bevestigingsmethoden, afhankelijk van de structuur en het type schaduwdoek, zoals haken of palen.

Hoe zorg ik dat mijn schaduwdoek goed gespannen blijft?

Ons installatieteam zorgt voor een optimale spanning. Je kunt zelf de spanning controleren en indien nodig bijstellen.

Kan Schaduwdoeken.nl ook oude schaduwdoeken vervangen?

Ja, wij kunnen je oude schaduwdoeken verwijderen en vervangen door nieuwe modellen.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een schaduwdoek?

Dit hangt af van lokale regelgeving. Controleer bij de gemeente of een vergunning nodig is.

Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 258 reviews.