Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schermdoek tuin

Alle doeken bekijken

Home » Schermdoek tuin
Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Dankzij een handig schermdoek krijg jij een fijne schaduwplek in je tuin of op het terras, waar het fijn vertoeven is tijdens de zonnige dagen onder het luifeldoek. Omdat de doeken gemaakt zijn van stevig materiaal is het werkelijk de perfecte zonwering die ook tijdens winderige dagen gewoon gebruikt kan worden. Wil jij graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bij Schaduwdoeken.nl hebben we een ruim assortiment beschikbaar zodat jij zeker het schermdoek of de luifeldoek vindt die in jouw tuin past.

Plaats een schermdoek aan de luifel in je tuin

Met een schermdoek of luifeldoek zorg je voor schaduw op je terras of in je tuin en krijg je een afgeschermd stuk waar je in alle privacy kunt zitten. Denk aan gezellige avonden borrelen met vrienden, op je gemak een boek lezen of werken in de tuin. Een schermdoek in de tuin is ook verkrijgbaar in een waterdichte variant, zodat je ook met minder goed weer gewoon buiten kunt zitten. Een dubbele bescherming tegen regen en zon; met een luifeldoek geniet je het hele jaar door in de tuin.

Meer schaduwdoeken bekijken

Horeca schaduwdoek

Geniet snel van de schaduw en bestel een nieuw schermdoek

Wil jij binnenkort ook genieten van schaduw onder je luifel? Kies er dan voor om een speciaal luifeldoek of schermdoek te bestellen bij Schaduwdoeken.nl waarmee je schaduw creëert in de tuin. Deze kun je eventueel afstemmen op de tuinafscheiding. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag wanneer je op afspraak langskomt in onze showroom in Doetinchem of wanneer je contact met ons opneemt. We zijn bereikbaar op 085 1305904 of als je een e-mail stuurt naar info@schaduwdoeken.nl.

Een schaduwdoek op maat laten maken?

Offerte aanvragen

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 97 reviews.