Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad

 

Over Schaduwdoeken.nl

Schaduwdoeken.nl is dé specialist voor het leveren van de beste schaduwdoeken. Profiteer van onze jarenlange ervaring en opgebouwde deskundigheid. Schaduwdoeken.nl zorgt er voor dat jij veilig kunt genieten van de zon en niet wordt blootgesteld aan de schadelijk uv-straling. Met veel passie en enthousiasme creëren wij voor jou de beste oplossing. Wij zorgen er voor dat je meer en langer kunt genieten van jouw tuin, terras, speeltuin of serre.

Je kunt voor alle maten schaduwdoeken en harmonicadoeken bij ons terecht. Binnen ons assortiment hebben wij met zorg twee merken uitgekozen met een optimale prijs/kwaliteit verhouding: Sunfighters en SMART Shade Sail. Deze merken hebben wij in eigen beheer zodat we met zekerheid een kwalitatief goed product aanbieden waarbij het belangrijkste uitgangspunt is dat de schaduwdoeken je goed beschermen tegen de uv-straling.

Wanneer een standaardmaat niet past bij jouw wensen dan kunnen wij ook een schaduwdoek of harmonicadoek op maat produceren. Dit doen wij allemaal in ons eigen atelier in Doetinchem. Je bent van harte welkom om bij ons te komen kijken.  

Omdat wij de basis materialen zelf inkopen en op voorraad hebben liggen, onze naaisters enthousiast en zeer kundig zijn, kunnen wij snel schakelen. Je hebt binnen een korte tijd een maatwerkschaduwdoek of harmonicadoek, speciaal voor jou gemaakt, in jouw tuin hangen.

Wil je meer weten over onze merken? Lees dan snel verder

 

Sunfighters

Sunfighters biedt twee soorten schaduwdoeken aan. Een waterdoorlatende – ook wel HDPE genoemd – en een waterdichte variant. Beide soorten beschermen je tegen schadelijke uv-straling. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE kunststof, 320 g/m².

Door het gewicht van het materiaal werken de uv-blokkers optimaal en bent u verzekerd van een zeer sterk schaduwdoek waar u vele jaren plezier van heeft.De minuscule openingen in het doek zorgen er voor dat de wind voor enige verkoeling kan zorgen en in vergelijking met een waterdicht doek is het minder windgevoelig.

Sunfighters waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van fijn polyester, 200 g/m². Deze stof is voorzien van speciale UV blokkers en een coating die ervoor zorgt dat jouw Sunfighters stof waterdicht is. Zo wordt jouw exterieur niet nat. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze schaduwdoeken. Sunfighters biedt jou vijf jaar garantie op de Uv-degradatie van het schaduwdoek.

De schaduwdoeken van Sunfighters hebben een verstevigingsband van 38 mm dat ervoor zorgt dat het doek niet inscheurt bij wind. De hoeken zijn voorzien van een RVS driehoek waar een spanhaak of karabijnhaak precies in valt zodat dit geen kans heeft met de wind.

 

SMART Shade Sail

SMART Shade Sail biedt jou een waterdoorlatend schaduwdoek. De Smart shade sail beschermt je tegen de schadelijke Uv-straling. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van een sterk geknoopt HDPE doek, 180 gram/m2. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig. Smart shade sail biedt jou 2 jaar garantie op de Uv-degradatie van het schaduwdoek.

De schaduwdoeken van SMART Shade Sail hebben een verstevigingsband van 25 mm. De hoeken zijn voorzien van een D-ring waaraan een spanhaak of karabijnhaak gehaakt kan worden.

Je bent altijd van harte welkom om bij ons te komen kijken. Bel wel even van te voren. 085 1305904.

 

Schaduwdoek installatie met paal en katrolset
schaduwdoek 3x4
Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 277 reviews.