Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduwdoek driehoek

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Wil je graag een schaduwdoek of zonnescherm in de vorm van een driehoek kopen? Bij Schaduwdoeken.nl vind je verschillende zonneschermen, zoals de doek zonwering in de vorm van een driehoek. Het grootste voordeel van een driehoek schaduwdoek is dat het flexibel op te hangen is met de stevige bevestigingsmaterialen, zodat je er ook op winderige dagen veel plezier van hebt. Alle driehoekige schaduwdoeken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig geknoopt kunststof. De schaduwdoeken gaan dan ook een lange tijd mee.

Kies een schaduwdoek in de vorm van een driehoek uit ons ruime assortiment

Een driehoek schaduwdoek is een leuke en creatieve oplossing om schaduw in je tuin of op je terras te creëren met een doek als zonwering. Speel bijvoorbeeld met meerdere verschillende vormen in de driehoekige modellen. Ons assortiment aan driehoekige schaduwdoeken en zonneschermen bestaat dan ook uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Shadesail en de Coolfit. Hier zijn ook diverse kleuren en formaten van beschikbaar. Beide merken staan bekend om een goede bescherming tegen uv-stralen. Er is voor elke tuin en terras een passend schaduwdoek te vinden, welke past bij de stijl van je tuin. Zo bestaat ons assortiment uit schaduwdoeken die geschikt zijn voor de wat kleinere tuin, maar ook uit de grote schaduwdoeken voor een ruime tuin. Naast driehoekige schaduwdoeken kun je bij ons ook terecht voor andere doeken, namelijk vierkant schaduwdoekschaduwdoek rechthoekharmonica schaduwdoekpergola met schaduwdoekschaduwdoek rolgordijnbalkonscherm en schaduwdoek op maat.

Een waterdicht materiaal om tijdens alle weeromstandigheden te genieten

Ben je op zoek naar een schaduwdoek driehoek dat niet alleen een zonnescherm is, maar ook nog eens waterdicht is? Een aantal van de driehoekige schaduwdoeken zijn ook waterdicht verkrijgbaar. De schaduwdoeken bieden dan zowel bescherming tegen de zon als tegen water. Het is hierbij wel van belang dat het schaduwdoek op de juiste manier wordt opgehangen, dit kan namelijk op diverse manieren. Dankzij de rvs eindpunt zijn deze zonneschermen in de vorm van een driehoek ook geschikt voor iets ruwer weer, wanneer het bijvoorbeeld harder gaat waaien of regenen. De doeken zijn daarnaast schimmelwerend en dus eenvoudig in onderhoud.

Hang een driehoek schaduwdoek op voor een speels effect

Een schaduwdoek driehoek is niet alleen erg functioneel maar ook zeer decoratief in je tuin. Het geeft een heel speels en sfeervol effect in je tuin of op je terras. Daarnaast bieden ze natuurlijk de perfecte bescherming tegen de zon. Heerlijk in de schaduw genieten op een hete dag of gewoon goede bescherming tegen zonnestralen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een schaduwdoek driehoek met ongelijke zijden en gelijke zijden. Met een schaduwdoek met ongelijke zijden creëer je een heel speels effect. Daarnaast zijn hierbij vaak verschillende montagemogelijkheden. Bij sommige varianten kun je een schaduwdoek driehoek 90 graden creëren door deze op twee punten aan de muur te bevestigen.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Bevestig de schaduwdoek op de juiste manier

De schaduwdoeken zijn met het verkrijgbare materiaal eenvoudig te bevestigen aan een muur, paal of een combinatie van beiden. Onze driehoekige schaduwdoeken kun je op verschillende manieren eenvoudig bevestigen. Om te beginnen kun je de schaduwdoeken met een speciale lasso vastmaken aan verschillende palen, een schutting of een muur. Deze lasso is ook zeer geschikt om de hoogte van het doek te bepalen of te wijzigen. Op deze manier verplaats je het doek bijvoorbeeld met de zon mee. Bovendien is een driehoek doek als zonwering ook ideaal als schaduwdoek aan een balkon. Door middel van een spanhaak wordt ervoor gezorgd dat je driehoekige schaduwdoek altijd strak hangt. Voor iedere zonwering hebben wij het juiste bevestigingsmateriaal, van de driehoek doek tot de pergola schaduwdoeken.

Veilig buiten zitten met jouw nieuwe zonneschermen in de vorm van een driehoek

Met een schaduwdoek van Schaduwdoeken.nl zit je altijd veilig buiten tijdens mooi weer. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan adviseren onze deskundige medewerkers je graag. Neem contact met ons op en bel naar 085 1305904 of stuur een e-mail naar info@schaduwdoeken.nl. Bovendien ben je ook op afspraak welkom in onze showroom in Doetinchem.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 43 reviews.