legeregel

Schaduwdoek driehoek

Bestel uw driehoekig schaduwdoek online

Een driehoekig schaduwdoek is een leuke en creatieve schaduw oplossing. Je kunt spelen met meerdere verschillende vormen in de driehoekige modellen. In ons assortiment vindt u de driehoek, langhoek, en de langhoek 90 graden en de Coolfit 90 graden. Deze driehoekige schaduwdoeken zijn diverse uitvoeringen leverbaar. Namelijk; De Shadesail en Coolfit uitvoering van de driekantige schaduwdoeken staan bekend om de bescherming tegen Uv-stralen. De Shadesail Waterproof daarentegen biedt bescherming tegen de zon en water. Op deze webshop van Schaduwdoeken.nl vindt u de mogelijkheden in afmetingen en kleuren.

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Driehoekig schaduwdoek

Driehoekige schaduwdoeken zijn niet alleen erg functioneel maar ook zeer decoratief in uw tuin, op uw balkon of op uw terras. Daarnaast bieden ze u natuurlijk de perfecte bescherming tegen de zon. Heerlijk in de schaduw genieten op een hete dag of gewoon goede bescherming tegen zonnestralen. De driehoekige schaduwdoeken zijn bij Schaduwdoeken.nl verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo is er voor elke tuin een passende doek te vinden, een doek die past bij de stijl van uw tuin. Zo bestaat het assortiment uit schaduwdoeken geschikt voor de wat kleinere tuin, maar ook uit grote schaduwdoeken voor een ruime tuin. De driehoekige schaduwdoeken zijn verkrijgbaar met gelijke zijdes en ongelijke zijdes. De schaduwdoeken zijn met ons bevestigingsmateriaal eenvoudig te bevestigen aan een muur, paal of combinatie van beiden. Bekijk wat voor u handig is. De driehoekige schaduwdoeken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig geknoopt kunststof. De schaduwdoeken gaan dan ook een lange tijd mee. Daarnaast is er in de zijkant van de driehoekige schaduwdoeken elastiek verwerkt en zijn de punten verstevigd met driehoekig RVS eindpunt, wat ervoor zorgt dat het schaduwdoek niet gaat scheuren bij harde windstoten. Uw schaduwdoek is op deze manier ook bestand tegen onvoorspelbaar weer in de lente en herfst. Tot slot is het schaduwdoek schimmelwerend. Graag beschermd zijn tegen de regen onder uw schaduwdoek? Ga voor een waterdicht schaduwdoek uit onze collectie. Gaat u liever voor een andere vorm schaduwdoek? Ons assortiment bestaat ook uit Vierkante schaduwdoeken, Harmonica schaduwdoeken, Pergola's met schaduwdoek en Schaduw rolgordijnen.

Driehoek schaduwdoek bevestigen

Onze schaduwdoeken kunt u op verschillende manieren eenvoudig bevestigen. Om te beginnen kunt u de schaduwdoeken met een speciale lasso vast maken aan verschillende palen, een schutting of een muur. Deze lasso is ook zeer geschikt om de hoogte van het doek te bepalen of te wijzigen. Op deze manier kunt u het doek bijvoorbeeld naar beneden verplaatsen wanneer de zon lager staat. U kunt het doek met de zon meebewegen. Met een driehoekig schaduwdoek kunt u de uiteindes makkelijk op verschillende hoogtes bevestigen om zo een speelse uitstraling te creëren. Voorgaande is ook ideaal als u uw schaduwdoek wilt bevestigen aan een balkon. Door middel van een spanhaak wordt ervoor gezorgd dat uw driehoekig schaduwdoek altijd strak hangt. Kijk voor het juiste bevestigingsmateriaal op onze bevestigingsmateriaal-pagina. Een groot voordeel van een schaduwdoek is dat ze makkelijk te monteren en te demonteren zijn. Schaduwdoeken geven veel ruimte en nemen tegelijkertijd weinig ruimte in beslag. Met een schaduwdoek van Schaduwdoeken.nl zit u altijd veilig buiten tijdens mooi weer.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de schaduwdoeken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.