Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Schaduwdoek driehoek

Direct offerte aanvragen

Home » Schaduwdoek driehoek
Maatwerk in eigen atelier
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Wil je graag een schaduwdoek of zonnescherm in de vorm van een driehoek kopen? Bij Schaduwdoeken.nl vind je verschillende zonneschermen, waaronder een doek in de vorm van een driehoek, die uitstekend als zonwering dient in jouw tuin. Het grootste voordeel van een driehoek schaduwdoek is dat het flexibel op te hangen is met de stevige bevestigingsmaterialen, zodat je er ook op winderige dagen veel plezier van hebt. Al onze driehoekige schaduwdoeken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig geknoopt kunststof. De schaduwdoeken gaan dan ook een lange tijd mee.

Kies een schaduwdoek in de vorm van een driehoek uit ons ruime assortiment

Een driehoek schaduwdoek is een leuke en creatieve oplossing om schaduw in je tuin of op je terras te creëren met een doek als zonwering. Speel bijvoorbeeld met verschillende vormen in de driehoekige modellen. Ons assortiment aan driehoek schaduwdoeken en zonneschermen bestaat dan ook uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Shadesail en de Coolfit. Hier zijn ook diverse kleuren en formaten van beschikbaar. Zo is er voor elke tuin en elk terras een passend driehoek doek te vinden. Beide merken staan tevens bekend om een goede bescherming tegen uv-stralen.

Driehoek schaduwdoeken bekijken

Vraag direct een offerte aan!

    LET OP: schaduwdoeken met rechte zijden en schaduwdoeken met tourniquet ogen kunnen enkel van waterdoorlatend materiaal gemaakt worden. Dus NIET in waterdicht.
  • Kies voor het formaat schaduwdoek dat je wenst.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    Voeg eventueel een afbeelding toe van jouw situatie zodat wij de beste oplossing kunnen bieden.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Balkonscherm

Waterdicht materiaal om tijdens alle weeromstandigheden te genieten

Ben je op zoek naar een driehoek schaduwdoek dat dient als zonnescherm en dat ook nog eens waterdicht is? Bij ons zijn een aantal van de schaduwdoeken ook waterdicht verkrijgbaar. De schaduwdoeken bieden dan zowel bescherming tegen de zon als tegen water. Het is hierbij wel van belang dat het schaduwdoek op de juiste manier wordt opgehangen, dit kan namelijk op diverse manieren. Dankzij de rvs-eindpunt zijn deze zonneschermen in de vorm van een driehoek ook geschikt voor iets ruwer weer, wanneer het bijvoorbeeld harder gaat waaien of regenen. De doeken zijn daarnaast schimmelwerend en dus eenvoudig in onderhoud.

Hang een driehoek schaduwdoek op voor een speels effect

Een doek in de vorm van een driehoek is niet alleen erg functioneel, maar ook zeer decoratief in je tuin. Het zorgt voor een heel speels en sfeervol effect, zeker als je meerdere doeken combineert. We hebben bijvoorbeeld ook een rechthoekige schaduwdoek. Bij ons kun je kiezen voor een driehoek schaduwdoek met ongelijke zijden en gelijke zijden. Daarnaast hebben de schaduwdoeken verschillende montagemogelijkheden. Zo kun je bij sommige varianten het schaduwdoek 90 graden creëren door deze op twee punten aan de muur te bevestigen.

Bevestig het schaduwdoek op de juiste manier

De schaduwdoeken zijn met het verkrijgbare materiaal eenvoudig te bevestigen aan een muur, paal of een combinatie van beiden. Onze driehoekige schaduwdoeken kun je op verschillende manieren eenvoudig bevestigen. Om te beginnen kun je de schaduwdoeken met een speciale lasso vastmaken aan verschillende palen, een schutting of een muur. Deze lasso is ook zeer geschikt om de hoogte van het doek te bepalen of te wijzigen. Op deze manier verplaats je het doek bijvoorbeeld met de zon mee. Bovendien is een driehoek doek als zonwering ook ideaal als schaduwdoek aan een balkon. Door middel van een spanhaak hangt het schaduwdoek altijd strak. Bij iedere zonwering voor in de tuin hebben wij het juiste bevestigingsmateriaal, van de driehoek doek tot de pergola schaduwdoeken.

Kies voor veilig buiten zitten met onze driehoek zonneschermen

Met een driehoek doek van Schaduwdoeken.nl zit je altijd veilig buiten in je tuin tijdens mooi weer. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan adviseren onze deskundige medewerkers je graag. Neem contact met ons op via 085 1305904 of stuur een e-mail naar info@schaduwdoeken.nl. Bovendien ben je ook op afspraak welkom in onze showroom in Doetinchem.

Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 259 reviews.