legeregel

Schaduwdoek driehoek

Bestel uw driehoekig schaduwdoek online

Een driehoekig schaduwdoek is een leuke en creatieve schaduw oplossing. Je kunt spelen met meerdere verschillende vormen in de driehoekige modellen. In ons assortiment vindt u de driehoek, langhoek, en de langhoek 90 graden en de Coolfit 90 graden. Deze driehoekige schaduwdoeken zijn diverse uitvoeringen leverbaar. Namelijk de Shadesail, de Coolfit en de Shadesail Waterdichte uitvoering. De Shadesail en Coolfit uitvoering van de driekantige schaduwdoeken staan bekend om de bescherming tegen Uv-stralen. De Shadesail Waterproof daarentegen biedt bescherming tegen de zon en water. Op deze webshop van Schaduwdoeken.nl vindt u de mogelijkheden in afmetingen en kleuren. Deze driehoekige schaduwdoeken zijn niet alleen functioneel maar ook decoratief in uw tuin, op uw balkon of terras. Bij de meeste schaduwdoeken zijn de zijden even lang, maar we hebben ook een aantal driehoekige doeken die zelfs drie verschillende maten hebben. Dit schaduwdoek in de vorm van een driehoek is met diverse bevestigingsmaterialen te bevestigen. Op onze afdeling bevestigingsmaterialen kunt u de mogelijkheden vinden.
Tip: Wacht niet te lang met bestellen van je schaduwdoek, i.v.m. deze warme zomer, slinkt onze voorraad zeer snel

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Grote en kleine driehoekige schaduwdoeken

Schaduwdoeken.nl levert driehoekige schaduwdoeken in verschillende kleuren en maten. Zo zijn de schaduwdoeken ook geschikt in de wat kleinere tuin. In de grotere tuinen is het schaduwdoek van bijvoorbeeld 600 x 600 x 600 geschikt. De driehoekige schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in gelijke zijdes en ongelijke zijdes. Zo heeft u altijd een schaduwdoek die bij de sfeer van uw tuin past. De driehoekige schaduwdoeken zijn gemaakt van zware kwaliteit geknoopt kunststof en ze zijn schimmelwerend. Dit maakt dat de schaduwdoeken langdurig mee gaan. De hoeken zijn extra verstevigd en hebben een driehoekig RVS eindpunt. In de zijnaden is elastiek verwerkt, dit maakt dat het schaduwdoek niet gaat scheuren bij wind. Hierdoor is een schaduwdoek ook geschikt in de lente en herfst als het weer onvoorspelbaar is. In dit geval bieden waterdichte schaduwdoeken ook een oplossing. Toch op zoek naar een andere vorm? Bekijk dan snel ons assortiment vierkante schaduwdoeken en harmonica schaduwdoeken.

Het bevestigen van een driehoekig schaduwdoek

Onze schaduwdoeken kunt u op verschillende manieren bevestigen. Zo kunt u de schaduwdoeken met een speciale lasso vast maken aan palen. Deze lasso is ook zeer geschikt om de hoogte aan te passen zo kunt u het doek mee laten buigen met de zon. U kunt de schaduwdoeken ook aan een schutting of een muur bevestigen. Bij een driehoekig schaduwdoek kunt u de uiteindes makkelijk op verschillende hoogtes bevestigen zo creëer je een speelse sfeer, dit is ook ideaal als u uw schaduwdoek wilt bevestigen aan een balkon. Uw driehoekig schaduwdoek hangt altijd strak doormiddel van een spanhaak. Een voordeel aan een schaduwdoek is dat ze makkelijk te monteren en te demonteren zijn. Schaduwdoeken geven veel ruimte en kunnen bevestigd worden aan houten palen. Ze nemen weinig ruimte in zoals bijvoorbeeld bij een parasol, maar als u een driehoekig schaduwdoek koopt in een groot formaat, neemt deze natuurlijk wat meer ruimte in beslag. Alle schaduwdoeken houden 90 tot 95% van de UV straling tegen. Schaduwdoeken.nl biedt 5 jaar garantie op de UV degradatie van de schaduwdoeken. Zo zit u altijd veilig buiten tijdens mooi weer.