Pergola met doek

Een pergola met doek, ook wel pergola met schaduwdoek, is een mooi houten of stalen constructie waar een schaduwdoek in is bevestigd. Bij een pergola met doek is het schaduwdoek zelf te verschuiven, wat ervoor zorgt dat je zelf kunt bepalen hoeveel schaduw of zon je krijgt.

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Pergola met doek: Stijlvolle aanvulling voor je tuin

Heerlijk genieten in de tuin tijdens het zonnige zomerweer, het is mogelijk met een pergola met doek. Hiermee kun je jezelf eenvoudig beschermen tegen de zon. Met een pergola met doek kun je zelf bepalen hoeveel schaduw of zon je wil hebben. Middels stalen kabels schuift het harmonica schaduwdoek in de houten pergola. Met behulp van de bijgeleverde katrollen set is dit een fluitje van een cent. De constructie van de pergola is zeer handig en met de kikker kun je het touw van het harmonicadoek bevestigen. Het leuke van een harmonica schaduwdoek (bij de pergola) is dat je er doorheen kunt kijken, terwijl je toch in de schaduw zit. Het schaduwdoek bij de pergola is wat losser geweven zodat er toch nog wat wind doorheen kan. Het hout van de vrijstaande pergola is tevens van Douglashout. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een aluminium pergola met doek, leverbaar in verschillende kleuren. Voor de wintermaanden kun je gebruik maken van een beschermhoes, zo blijft het harmonicadoek in de pergola mooi beschermd en wordt het schaduwdoek niet aangetast. Een pergola met doek is een zeer stijlvolle aanvulling voor je tuin!

Pergola met schaduwdoek in je tuin of op je terras

Een pergola met schaduwdoek in je tuin of op je terras? Als je van de zomer weer heerlijk in de tuin wil zitten, maar liever niet wil verbranden, dan kan een pergola met schaduwdoek een zeer geschikte oplossing zijn. Een pergola met doek heeft namelijk verschillende voordelen. Niet alleen biedt het schaduwdoek bescherming tegen de schadelijke uv-stralen, maar middels de pergola kun je zelf bepalen hoeveel schaduw je wil creëren. Stel dat je met een gezelschap onder de pergola aan een tafel zit en de helft van het gezelschap wil graag in de zon zitten. De pergola met schaduwdoek biedt hiervoor alle mogelijkheden. Met behulp van de handige katrollen is het schaduwdoek eenvoudig te verschuiven in de pergola, zodat je heerlijk kunt genieten in de tuin. De vrijstaande pergola’s zijn eenvoudig en snel te verkrijgen op Schaduwdoeken.nl. De kleinste pergola heeft afmetingen van 200 centimeter bij 300 centimeter en de grootste heeft maar liefst afmetingen van 370 centimeter bij 500 centimeter. Voor elke tuin zit er wel een passende pergola tussen. Wist je al dat de schaduwdoeken bij de pergola te verkrijgen zijn in verschillende kleuren? En dat de pergola met doek in het hout of aluminium verkrijgbaar is? Kijk gerust eens in het bovenstaande overzicht voor een prachtige pergola met schaduwdoek.

Pergola met schaduwdoek eenvoudig online bestellen

Pergola met doek bestellen? Het bestellen van een pergola met een schaduwdoek is een fluitje van een cent op Schaduwdoeken.nl. De levertijd bij de meeste pergola’s met schaduwdoek bedraagt zo’n 10 tot 12 werkdagen en het houtpakket is compleet met harmonica schaduwdoek. Tevens profiteer je van 5 jaar garantie op de UV degradatie van het harmonica schaduwdoek. De pergola’s op Schaduwdoeken.nl zijn tevens zeer solide, de hoek verbindingen zijn namelijk gemaakt middels de Pergola Kit hoekelementen. De productie is geheel in eigen beheer. De pergola met doek voor buiten in de tuin is maar liefst te verkrijgen in 8 afmetingen met palen met een diameter van 11 of 8,5 centimeter. Wanneer je ook tijdens een regenbui droog wil kunnen zitten onder je schaduwdoek, dan is een schaduwdoek waterdicht aan te raden. Alle pergola’s met schaduwdoek zijn eenvoudig en snel te bestellen via Schaduwdoeken.nl. Heb je vragen over een pergola met doek of heb je een heel andere vraag? Twijfel dan niet en stel ze gerust via ons contactformulier. Wij helpen je graag.

Pergola met harmonicadoek van hoge kwaliteit

Een pergola met harmonicadoek van Schaduwdoeken.nl staat garant voor een hoge kwaliteit schaduwdoek. We maken bij de productie van onze schaduwdoeken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast is de productie van de schaduwdoeken bij ons geheel in eigen beheer. Zo weten we precies wat we leveren en hebben we zicht op het behoud van onze kwaliteit. Een pergola met harmonicadoek bestel je bij Schaduwdoeken.nl. Zo profiteer je van gratis verzending en een hoge kwaliteit harmonicadoek, die jaren meegaat. Daarnaast creëer je met een pergola met harmonicadoek een extra leuk zitgedeelte in je tuin, want naast dat een pergola met doek verschillende voordelen biedt staat het ook enorm leuk in je tuin. Op zoek naar een heel ander soort schaduwdoek? Je kunt bij ons ook terecht voor een vierkant schaduwdoek, schaduwdoek driehoek, een schaduw rolgordijn, een balkonscherm of een schaduwdoek op maat.