Over schaduwdoeken.nl
Direct uit eigen voorraad Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken Doek op maat Direct uit eigen voorraad
Geschikt voor elke tuin
Uitgebreid assortiment
Snelle levering

Een pergola met doek is een mooi houten of stalen paviljoen waar een schaduwdoek of harmonicadoek in is bevestigd. Bij een pergola of paviljoen met doek is het schaduwdoek te verschuiven, zodat jij zelf bepaalt hoeveel zon of schaduw je krijgt. De pergola met doek is de ideale manier om heerlijk te genieten in de tuin tijdens het zonnige zomerweer.

Een pergola met doek is een stijlvolle én functionele aanvulling voor je tuin

Als je in het voorjaar en de zomer heerlijk in de tuin wilt zitten bij jouw paviljoen, maar liever niet wilt verbranden, dan is een pergola met doek een zeer geschikte oplossing. Niet alleen biedt het harmonicadoek bescherming tegen schadelijke uv-stralen, maar middels de pergola bepaal je zelf hoeveel schaduw je wilt creëren. Stel dat je met een gezelschap onder de pergola aan een tafel zit en de helft van het gezelschap wilt graag in de zon zitten en de andere helft in de schaduw; met een dergelijk doek is het allemaal mogelijk! Met behulp van de handige katrollen is het schaduwdoek eenvoudig te verschuiven in de pergola, zodat je heerlijk geniet in de tuin. De vrijstaande pergola’s zijn eenvoudig en snel te verkrijgen op Schaduwdoeken.nl. De kleinste pergola heeft afmetingen van 2 x 3 meter en de grootste heeft afmetingen van maar liefst 3,7 x 5 meter. Voor elke tuin zit er zo een passend paviljoen met doek tussen.

Meer pergola’s met doek bekijken

Kies voor een mooi harmonicadoek voor jouw pergola

Bij Schaduwdoeken.nl kun je voor jouw pergola ook een harmonicadoek kopen. Het leuke van een harmonica schaduwdoek bij je pergola is dat je er doorheen kunt kijken, terwijl je toch in de schaduw zit. Het doek is wat losser geweven zodat er toch nog wat wind doorheen kan. Middels stalen kabels schuift het harmonicadoek in de houten pergola. Met behulp van de bijgeleverde katrollenset is dit een fluitje van een cent. De constructie van de pergola is zeer handig en met de kikker bevestig je het touw van het harmonicadoek aan het paviljoen.

Bestel een pergola met doek van hoogwaardige kwaliteit

Een pergola met harmonicadoek of ander soort doek zorgt voor een extra leuk zitgedeelte bij het paviljoen in je tuin, waar je geniet in de schaduw. Een pergola met doek staat enorm leuk in je tuin en is ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. We gebruiken bij de productie van onze schaduwdoeken kwalitatief hoogwaardige materialen. De productie van onze doeken is daarnaast geheel in eigen beheer. Zo weten we precies wat we leveren en hebben we zicht op het behoud van onze kwaliteit. Wil je meer weten? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Doetinchem. We zijn bereikbaar als je belt naar 085 1305904 of een e-mail stuurt naar info@schaduwdoeken.nl. Vraag naar de mogelijkheden voor een paviljoen met een doek.

Schaduwdoeken
De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 260 reviews.