legeregel

Pergola met doek

Pergola met schaduwdoek

Heerlijk genieten in de tuin tijdens het zonnige zomerweer, het is mogelijk met een pergola met schaduwdoek. Hiermee kun je jezelf eenvoudig beschermen tegen de zon. Met een pergola met doek kun je zelf bepalen hoeveel schaduw of zon je wilt hebben. Middels stalen kabels schuift het harmonica schaduwdoek in de houten pergola. Met behulp van de bijgeleverde katrollen set is dit een fluitje van een cent. De constructie van de pergola is zeer handig en met de kikker kun je het touw van het harmonicadoek bevestigen. Het leuke van een harmonica schaduwdoek (bij de pergola) is dat je er doorheen kunt kijken, terwijl je toch in de schaduw zit. Het schaduwdoek bij de pergola is wat losser geweven zodat er toch nog wat wind doorheen kan. Het hout van de vrijstaande pergola is tevens van Douglashout en daarnaast hebben we ook een tweetal aluminium pergola's leverbaar in maar liefst 3 kleuren. Voor de wintermaanden kun je gebruik maken van een beschermhoes, zo blijft het harmonicadoek in de pergola mooi beschermd en wordt het schaduwdoek niet aangetast.

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Een pergola met schaduwdoek in de tuin

Als je van de zomer weer heerlijk in de tuin wilt zitten, maar liever niet wilt verbranden, dan kan een schaduwdoek met pergola een zeer geschikte oplossing zijn. Een schaduwdoek in een pergola heeft namelijk tal van voordelen. Niet alleen biedt het schaduwdoek bescherming tegen de schadelijke uv-stralen, maar middels de pergola kun je zelf bepalen hoeveel schaduw je wilt creëren. Stel dat je met een gezelschap onder de pergola aan een tafel zit en de helft van het gezelschap wilt graag in de zon zitten. Dan is dat met een schaduwdoek in een pergola geen enkel probleem. Met behulp van de handige katrollen is het schaduwdoek eenvoudig te verschuiven in de pergola zodat u heerlijk kunt genieten in de tuin. De vrijstaande pergola’s zijn eenvoudig en snel te verkrijgen op Schaduwdoeken.nl, de kleinste pergola heeft afmetingen van 200 centimeter bij 300 centimeter en de grootste heeft maar liefst afmetingen van 370 centimeter bij 500 centimeter. Voor elke tuin zit er wel een passende pergola tussen. Wist je al dat de schaduwdoeken bij de pergola te verkrijgen zijn in verschillende kleuren? Kijk gerust eens in het bovenstaande overzicht voor een prachtige pergola met schaduwdoek.

Een pergola met schaduwdoek online bestellen

Het bestellen van een pergola met een schaduwdoek is een fluitje van een cent op Schaduwdoeken.nl, de levertijd bij de meeste pergola’s bedraagt zo’n 10 tot 12 werkdagen en het houtpakket is compleet met harmonica schaduwdoek en al. Tevens profiteer je van 5 jaar garantie op de UV degradatie van het harmonica schaduwdoek. De pergola’s op Schaduwdoeken.nl zijn tevens zeer solide, de hoek verbindingen zijn namelijk gemaakt middels de Pergola Kit hoekelementen. De pergola voor buiten in de tuin is maar liefst te verkrijgen in 8 afmetingen met palen met een diameter van 11 of 8,5 centimeter. Helaas kun je niet blijven zitten bij een regenbui onder het harmonica schaduwdoek, dan is een waterdicht schaduwdoek net iets handiger. Alle schaduwdoeken en pergola’s zijn eenvoudig en snel te bestellen via Schaduwdoeken.nl, heeft u vragen over een pergola of een harmonica schaduwdoek? Twijfel dan niet en stel ze gerust via ons contactformulier. Wij beantwoorden al je vragen graag over een pergola met schaduwdoek.