Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Pergola met doek

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Een pergola met doek is een mooi houten of stalen paviljoen waar een schaduwdoek in is bevestigd. Bij een pergola of paviljoen met doek is het schaduwdoek zelf te verschuiven, zodat jij zelf bepaalt hoeveel zon of schaduw je krijgt. De pergola met schaduwdoek of harmonicadoek is de ideale manier om heerlijk te genieten in de tuin tijdens het zonnige zomerweer.

De pergola met doek is een stijlvolle én functionele aanvulling voor je tuin

Middels stalen kabels schuift het harmonica schaduwdoek in de houten pergola. Met behulp van de bijgeleverde katrollen set is dit een fluitje van een cent. De constructie van de pergola is zeer handig en met de kikker bevestig je het touw van het harmonicadoek. Het leuke van een harmonica schaduwdoek (bij de pergola) is dat je er doorheen kunt kijken, terwijl je toch in de schaduw zit. Het schaduwdoek bij de pergola is wat losser geweven zodat er toch nog wat wind doorheen kan. Het hout van de vrijstaande pergola is tevens van Douglashout. Daarnaast kun je bij Schaduwdoeken.nl ook terecht voor een aluminium pergola met doek, leverbaar in verschillende kleuren. Voor de wintermaanden maak je gebruik van een beschermhoes, zo blijft het harmonicadoek in de pergola mooi beschermd en wordt het schaduwdoek niet aangetast. Een pergola met doek is een zeer stijlvolle aanvulling voor je tuin! Ben je op zoek naar een heel ander soort schaduwdoek? Je kunt bij ons ook terecht voor een vierkant schaduwdoekschaduwdoek driehoekschaduwdoek rechthoek, een schaduw rolgordijn, een balkonscherm of een schaduwdoek op maat.

Pergola met schaduwdoek in je tuin of op je terras

Als je in het voorjaar en de zomer heerlijk in de tuin wil zitten bij jouw paviljoen, maar liever niet wil verbranden, dan kan een pergola met schaduwdoek een zeer geschikte oplossing zijn. Een pergola met doek heeft namelijk verschillende voordelen. Niet alleen biedt het schaduwdoek bescherming tegen de schadelijke uv-stralen, maar middels de pergola bepaal je zelf hoeveel schaduw je wil creëren. Stel dat je met een gezelschap onder de pergola aan een tafel zit en de helft van het gezelschap wil graag in de zon zitten. De pergola met schaduwdoek biedt hiervoor alle mogelijkheden. Met behulp van de handige katrollen is het schaduwdoek eenvoudig te verschuiven in de pergola, zodat je heerlijk geniet in de tuin. Wanneer je ook tijdens een regenbui droog wil kunnen zitten onder je schaduwdoek, dan is een waterdicht schaduwdoek aan te raden. De vrijstaande pergola’s zijn eenvoudig en snel te verkrijgen op Schaduwdoeken.nl. De kleinste pergola heeft afmetingen van 2×3 meter en de grootste heeft afmetingen van maar liefst 3,7×5 meter. Voor elke tuin zit er een passende pergola tussen.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Bestel een pergola met doek van hoge kwaliteit

Creëer met een pergola met harmonicadoek een extra leuk zitgedeelte bij het paviljoen in je tuin. Naast dat een pergola met doek verschillende voordelen biedt, staat het ook enorm leuk in je tuin. Een pergola met harmonicadoek van Schaduwdoeken.nl staat garant voor een hoge kwaliteit schaduwdoek. We maken bij de productie van onze schaduwdoeken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast is de productie van de schaduwdoeken bij ons geheel in eigen beheer. Zo weten we precies wat we leveren en hebben we zicht op het behoud van onze kwaliteit. Bij ons profiteer je van gratis verzending. Wil je meer weten? Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom in Doetinchem. We zijn bereikbaar als je belt naar 085 1305904 of een e-mail stuurt naar info@schaduwdoeken.nl.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 43 reviews.