Winkelwagen  

Schaduw rolgordijn

Een rolgordijn voor buiten is ideaal om bescherming te bieden tegen invallend zonlicht op het terras of in de woonkamer. Daarnaast houdt een zonwerend rolgordijn niet alleen het invallend zonlicht tegen, het beschermd je ook tegen uv-stralen en de zon.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rolgordijn buiten van schaduwdoek tegen invallend licht

Op zoek naar een zonwerend rolgordijn? Een rolgordijn buiten zorgt voor bescherming tegen de zon en uv-straling. Echter, het schaduw rolgordijn wordt ook vaak gebruikt als privacy doek. Het biedt net dat beetje extra privacy in de tuin. De zonwerende rolgordijnen kunnen aan een pergola of aan de buitenkant van de woning bevestigd worden zodat zonlicht en de daarbij komende warmte lekker buiten blijft. Een schaduw rolgordijn is eenvoudig en snel te verkrijgen bij Schaduwdoeken.nl. Je vindt bij ons schaduw rolgordijnen in diverse afmetingen en kleuren.

Zonwerende rolgordijnen van Schaduwdoeken.nl

Zonwerende rolgordijnen van Schaduwdoeken.nl zijn beschikbaar verschillende kleuren zoals groen, antraciet, zand, zwart of gebroken wit. Een schaduw rolgordijn houdt het grootste gedeelte van het zonlicht tegen, waardoor u altijd heerlijk in de schaduw kunt zitten tijdens warme zonnige dagen. Heerlijk vroeg in de ochtend genieten van het ontbijt en een kopje koffie zonder dat de zon vol in het gezicht schijnt. Een schaduw rolgordijn kan binnen of buiten gebruikt worden. Je kunt deze op een eenvoudige manier bevestigen aan een pergola, aan je tuinhuis of voor het raam van je woning.

Zonwerend rolgordijn buiten bevestigen

Zonwerende rolgordijnen kun je op verschillende manieren bevestigen. Zo is de onderzijde van het schaduw rolgordijn voorzien van een ring waardoor je het rolgordijn buiten kunt vastzetten. Dit is handig als er veel wind staat zodat het doek toch mooi naar beneden blijft hangen. Ben je ook nog op zoek naar een soort scherm voor op je balkon dan hebben wij een handig systeem waarin het schaduwrolgordijn in kan worden verwerkt, namelijk het flex frame.

Rolgordijn buiten in de tuin

Het is niet voor iedereen ideaal om een schaduw rolgordijn te bevestigen aan de buitenkant van een raam. Zeker niet wanneer je heel de zomer lekker in de tuin wil zitten onder een harmonica schaduwdoek. Echter, het is mogelijk om een schaduw rolgordijn te bevestigen aan de pergola. Overdag kun je heerlijk en koel uit de zon zitten dankzij het harmonica schaduwdoek en wanneer de zon wat lager gaat staan kun je gebruik maken van de zonwerende rolgordijnen. Op deze manier kun je nog steeds heerlijk nagenieten zonder dat de zon vol in het gezicht schijnt. Een ander belangrijk voordeel van een rolgordijn buiten is dat het doek transparant is. Dit zorgt ervoor dat je er gewoon doorheen kunt kijken. Het is zelfs mogelijk om zonwerende rolgordijnen te bevestigen aan het dak van de woning.

Schaduwdoek rolgordijn van Schaduwdoeken.nl

Op zoek naar een schaduwdoek rolgordijn? Een schaduwdoek rolgordijn is ideaal om het zonlicht van de laagstaande zon tegen te houden. Bij Schaduwdoeken.nl vind je verschillende zonwerende rolgordijnen in diverse kleuren en afmetingen. Het kleinste schaduwdoek rolgordijn heeft afmetingen van 98 centimeter bij 210 centimeter en het grootste schaduwdoek heeft maar liefst afmetingen van 296 centimeter bij 240 centimeter. Er is voor elk pand een geschikt schaduwdoek rolgordijn te vinden. Daarnaast is een schaduwdoek rolgordijn ook zeer functioneel. Het houdt niet alleen veel zon tegen (en natuurlijk de uv-stralen), maar je kunt er ook gewoon doorheen kijken. Het zicht wordt niet geblokkeerd. Vragen over de zonwerende rolgordijnen of wil je graag advies van een van onze medewerkers? Neem gerust contact op, wij helpen je graag. Op zoek naar een ander soort schaduwdoek? Je kunt bij ons ook terecht voor een schaduwdoek driehoek, schaduwdoek vierkant, pergola met doek, balkonscherm of schaduwdoek op maat.