legeregel

Schaduw rolgordijn

Een rolgordijn schaduwdoek tegen invallend zonlicht

Middels een schaduw rolgordijn ben je beschermd tegen invallend zonlicht op het terras of in de woonkamer, niet alleen houdt een schaduw rolgordijn de uv-stralen en de zon tegen, maar worden deze ook gebruikt als privacy doek. Rolgordijnen kunnen aan een pergola of aan de buitenkant van de woning bevestigd worden zodat zonlicht en de daarbij komende warmte lekker buiten blijft. Schaduw rolgordijnen zijn eenvoudig en snel te verkrijgen in de webshop van Schaduwdoeken.nl, niet alleen kun je daar mooie schaduw rolgordijnen vinden in verschillende afmetingen. De schaduw rolgordijnen zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren, zoals groen, grijs of beige. Een schaduw rolgordijn voorkomt een hoop irritatie doordat het ’t grootste gedeelte van het zonlicht tegenhoudt. Zo kun je vroeg in de ochtend heerlijk genieten van het ontbijt en een kopje koffie zonder dat de zon vol in het gezicht schijnt. Een schaduw rolgordijn kan ook buiten gebruikt worden, dan kun je deze op een eenvoudige manier bevestigen aan een pergola met bijvoorbeeld een harmonica schaduwdoek.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Een rolgordijn schaduwdoek in de tuin

Het is niet voor iedereen ideaal om een schaduw rolgordijn te bevestigen aan de buitenkant van een raam. Zeker niet als je heel de zomer lekker in de tuin wilt zitten onder een harmonica schaduwdoek aan een pergola. Maar het is mogelijk om een schaduw rolgordijn te bevestigen aan de pergola. Overdag kun je heerlijk en koel uit de zon zitten dankzij het harmonica schaduwdoek en wanneer de zon wat lager gaat staan kun je gebruik maken van het rolgordijn schaduwdoek. Zo kun je nog heerlijk nagenieten zonder dat de zon vol in het gezicht schijnt. Een ander belangrijk voordeel van een schaduw rolgordijn is dat het doek transparant zit, dus je kunt er gewoon doorheen kijken én dat is weer ideaal wanneer het schaduwdoek rolgordijn is bevestigd aan een woning. Het is zelfs mogelijk om het rolgordijn schaduwdoek te bevestigen aan een dak én deze kunnen gecombineerd worden met andere rolgordijnen. Stel je hebt een grote woonkamer, dan is het gemakkelijk om meerdere schaduw rolgordijnen te gebruiken om het licht van een laagstaande zon tegen te houden.

Een rolgordijn schaduwdoek van Schaduwdoeken.nl

Wanneer je op zoek bent naar een rolgordijn schaduwdoek om het zonlicht van de laagstaande zon tegen te houden, dan zit je in elk geval goed op Schaduwdoeken.nl. We hebben een mooie selectie met rolgordijn schaduwdoeken in diverse kleuren en handige afmetingen. Het kleinste schaduwdoek rolgordijn heeft afmetingen van 98 centimeter bij 210 centimeter en de grootste heeft maar liefst afmetingen van 296 centimeter bij 240 centimeter. De kleuren van het schaduwdoek rolgordijn zijn zwart, zandkleur, lime, gebroken wit en antraciet. Voor elke woning of pergola zit er ongetwijfeld een rolgordijn schaduwdoek tussen dat er perfect bij past. Maar daarnaast is een rolgordijn schaduwdoek ook zeer functioneel, niet alleen houdt het veel zon tegen (en natuurlijk de uv-stralen). Maar je kunt er ook gewoon doorheen kijken, het is dus niet het geval dat heel het zicht wordt geblokkeerd. Als je vragen hebt over een van onze schaduwdoek rolgordijnen, vraag ze dan gerust. Wij zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag over een rolgordijn schaduwdoek.