legeregel

Harmonica schaduwdoek

Bestel een harmonica schaduwdoek online!

Op zoek naar een beweegbaar schaduwdoek waarbij u kunt kiezen of u in of uit de zon wilt? Dan bent u op schaduwdoeken.nl aan het juiste adres. In onze collectie vindt u de verschuifbare schaduwdoeken onder de naam Harmonica schaduwdoek en het Wavesail schaduwdoek. Deze vouwt zich als het ware op als een harmonica. Deze Wavesail doeken zijn leverbaar in twee uitvoeringen. Te weten de Wavesail die bescherming biedt tegen de zon, de tweede is Wavesail waterdicht die niet alleen bescherming biedt tegen de zon, maar ook tegen een kleine regenbui. Deze Wavesail schaduwdoeken zijn in diverse kleuren en in verschillende maten leverbaar. U hoeft geen losse bevestigingsmaterialen aan te schaffen om dit Wavesail doek netjes te monteren. Alles zit in het pakket inclusief het handige katrollen set voor het heen en weer schuiven van het Wavesail schaduwdoek.
Tip: Wacht niet te lang met bestellen van je schaduwdoek, i.v.m. deze warme zomer, slinkt onze voorraad zeer snel

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Bent u op zoek naar een frame of pergola dan leveren wij deze kant en klaar samen met het Harmonica schaduwdoek. Leverbaar in diverse vormen en maten. Los van de ruime keuze in deze beweegbare schaduwdoeken kunt u ook nog eens profiteren van snelle verzending én scherpe prijzen. Als u meer wilt weten over de betreffende schaduwdoeken, dan kunt u uw vraag gewoon stellen via ons contactformulier. We doen ons uiterste best om uw vragen over een harmonica schaduwdoek zo snel mogelijk te beantwoorden. Of het nu gaat over het materiaal van de schaduwdoeken of over het bevestigen van een schaduwdoek op een patio of op het terras, we helpen u graag.

Harmonica schaduwdoek kopen?

Dan bent u op schaduwdoeken.nl aan het juiste adres. Los van de ruime selectie met harmonica schaduwdoeken kunt u ook nog eens profiteren van snelle verzending én scherpe prijzen. Tevens kunt u ook allerlei bevestigingsmaterialen vinden voor elk type schaduwdoek. Als u meer wilt weten over de betreffende schaduwdoeken, dan kunt u uw vraag gewoon stellen via ons contactformulier. We doen ons uiterste best om uw vragen over een harmonica schaduwdoek zo snel mogelijk te beantwoorden. Of het nu gaat over het materiaal van de schaduwdoeken of over het bevestigen van een schaduwdoek op een patio, we helpen u graag.

De handigheden van een harmonica schaduwdoek

Een harmonica schaduwdoek is ideaal voor boven uw lounge set of meubelen. Doordat het harmonicadoek te verschuiven is door middel van een katrolsysteem kunt u altijd zelf bepalen of u in de zon wilt zitten of liever in de schaduw. De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo vindt u altijd een schaduwdoek die in uw tuin past boven uw tuinmeubilair. Een harmonica schaduwdoek is niet alleen functioneel maar ook zeer decoratief in een tuin. Monteer het harmonica tegen uw huis en verleng uw woonkamer of keuken naar buiten. Het is zelfs mogelijk dat een gedeelte van uw gezelschap lekker in de zon kan zitten én andere mensen die minder goed tegen de zon kunnen, kunnen heerlijk onder het harmonica schaduwdoek in de schaduw zitten. Met een harmonica schaduwdoek ziet uw veranda er weer piekfijn uit, een perfecte aanvulling voor uw mooie tuin. Toch op zoek naar een andere vorm? Bekijk dan snel ons assortiment vierkante schaduwdoeken en driehoekige schaduwdoeken.

Ideale overkapping, een beweegbaar schaduwdoek

Een harmonicadoek is zeer geschikt als alternatief voor een veranda. Zo kunt u een harmonicadoek ook gebruiken als overkapping van bijvoorbeeld een jacuzzi, dierenverblijf, kas of dakterras. De harmonica schaduwdoeken houden 90 tot 95% van de UV straling tegen. Zo zijn ze ook zeer geschikt om uw tuinmeubelen te beschermen tegen het verkleuren van de zon. Een harmonica schaduwdoek is makkelijk te bevestigen tussen een zelfgemaakte pergola, twee muren of wanden of een combinatie hiervan.