legeregel

Harmonica schaduwdoek

Bestel een harmonica schaduwdoek online!

Op zoek naar een beweegbaar schaduwdoek waarbij u kunt kiezen of u in of uit de zon wilt? Dan bent u op schaduwdoeken.nl aan het juiste adres. In onze collectie vindt u de verschuifbare schaduwdoeken onder de naam Harmonica schaduwdoek of het Wavesail schaduwdoek. Deze vouwt zich als het ware op als een harmonica. Deze Wavesail doeken zijn leverbaar in twee uitvoeringen. Het Wavesail die bescherming biedt tegen de zon, de tweede is Wavesail waterdicht die niet alleen bescherming biedt tegen de zon, maar ook tegen een kleine regenbui.

Verschillende harmonica schaduwdoeken

Harmonica schaduwdoeken, ook wel wavesails of pergoladoeken genoemd, zijn een perfect alternatief voor de klassieke parasol. Ze beschermen u tegen de zon, creëren schaduw op warme dagen én u heeft bij dit doek geen last van een onhandige paal in het midden. Daarnaast is een harmonica schaduwdoek ook nog eens een stijlvolle aanvulling op uw tuin. Het doek geeft een sfeervolle, warme uitstraling. Bij Schaduwdoeken.nl beschikken we over een ruim assortiment aan harmonica schaduwdoeken in verschillende kleuren en maten. Bij bestelling van een harmonica doek wordt bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Harmonica schaduwdoek kopen

Op zoek naar een stijlvol alternatief van de parasol? Koop een harmonica schaduwdoek. Het doek is perfect op verschillende manieren te gebruiken. Geniet op een warme zomerse dag heerlijk van uw kopje koffie in de schaduw of gebruik het doek voor boven uw jacuzzi of kinderspeelplek. Alles is mogelijk. U bent bij Schaduwdoeken.nl aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan harmonica schaduwdoeken. De doeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit geknoopt kunststof. Daarnaast zijn de doeken schimmelwerend en bestand tegen windstoten, mits ze natuurlijk goed zijn bevestigd. Ook houden de harmonica schaduwdoeken 90 tot 95% van de UV-straling tegen. De verschillende doeken zijn allen in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Harmonica schaduwdoek met pergola

Wilt u graag een harmonica schaduwdoek met pergola? Dat kan bij Schaduwdoeken.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment aan pergola’s, welke wij kant en klaar kunnen leveren met uw harmonica schaduwdoek. Onze pergola’s zijn ook in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat wij perfect passende combinaties van harmonica schaduwdoek met pergola kunnen verzorgen.

De voordelen van een harmonica schaduwdoek

Een harmonica schaduwdoek is ideaal voor boven uw lounge set of tuinmeubelen. Doordat het harmonicadoek te verschuiven is door middel van een katrolsysteem kunt u altijd zelf bepalen of u in de zon wilt zitten of liever in de schaduw. Door het ruime assortiment aan harmonica schaduwdoeken vindt u altijd een schaduwdoek die in uw tuin past. Daarnaast is het doek perfect om uw tuinmeubelen te beschermen van verkleuring door de zon. Monteer het harmonica tegen uw huis aan en verleng hiermee uw woonkamer of keuken naar buiten. Met een harmonica schaduwdoek ziet uw veranda er weer piekfijn uit, een perfecte aanvulling voor uw mooie tuin. Toch op zoek naar een ander soort schaduwdoek? Bekijk dan ons overige assortiment aan Vierkante schaduwdoeken, Driehoekige schaduwdoeken en Schaduw rolgordijnen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.