Zonnescherm op balkon

Bestel dit slimme Flex-frame systeem voor je balkon online

Een handig product is de Flex-frame. Een schaduwscherm dat je op je balkon kunt toepassen. Je moet wel een balkon met een plafond hebben. Meestal mag je op of boven het balkon niet boren of schroeven. Dus daarom extra handig is dit zonnescherm de Flex-frame omdat je deze vastklemt tussen de grond en het plafond.
Het doek bestaat uit een schaduw rolsysteem dit ook los verkrijgbaar is bij onze afdeling schaduw rolgordijnen. Dit rolgordijn wordt in het Flex-frame geklikt en zodoende ontstaat er een slim zonnescherm. Het Flex-frame is leverbaar in diverse maatvoeringen. Je kunt er verschillende aan elkaar koppelen. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bescherm je huid tegen overmatig zon door dit handige Flex-frame systeem. Heb je al een schaduwrolgordijn van dezelfde leverancier en wil je een zonnescherm op je balkon, dan hoef je dus allen nog het Frame de Flex-frame aan te schaffen. Dit zonnescherm frame is van antraciet gepoedercoat staal. De staanders van het Flex frame kunnen in hoogte tot 300 cm worden versteld. Dus zoek eerst je gewenste maat Flex-Frame en kies daarbij jouw gewenste kleur rolgordijn.

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Wil jij een zonnescherm voor op het balkon kopen?

Schaduwdoeken.nl levert het doek in de vorm een schaduwrol gordijn in verschillende kleuren en maten.  Dit rolgordijn past in het slimme Flex-frame systeem. De stof van het schaduw rolgordijn is van zware kwaliteit geknoopt kunststof en ze is schimmelwerend. Zodoende gaat dit doek een hele tijd mee.