Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Tuinafscheiding met doek

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Als je op zoek bent naar een tuinafscheiding om meer privacy te creëren zonder de lichtinval te verminderen, dan is een doek een zeer goede optie. Een van de grootste voordelen van het doek als tuinafscheiding is dat de prijs een stuk vriendelijker is dan wanneer je bijvoorbeeld een houten schutting laat zetten. Bovendien doet de kwaliteit van het doek zeker niet onder voor andere materialen; ze hebben een ontzettend lange levensduur.

Maak eenvoudig een tuinafscheiding met een stevig doek voor meer privacy

Bij Schaduwdoeken.nl helpen we je graag met een eenvoudige oplossing waar je lang van geniet. Kiezen voor een doek als tuinafscheiding sluit hier volledig bij aan. Dankzij het schermdoek creëer je niet alleen veel privacy, maar krijg je ook fijne schaduwplekken in de tuin waar je eventueel kunt zitten. Daarnaast zijn de doeken in ontzettend veel varianten verkrijgbaar, dus past het volledig bij het exterieur van je woning.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Welke tuinafscheiding past bij jou?

Op Schaduwdoeken.nl bestel je eenvoudig de tuinafscheiding die jij wenst. Onze deskundige medewerkers helpen je bovendien graag met het zoeken naar het perfecte doek voor jouw tuinafscheiding. Neem hiervoor contact met ons op via 085 1305904 of info@schaduwdoeken.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen bij onze showroom in Doetinchem, waar we verschillende soorten van de tuinafscheiding hebben staan.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 99 reviews.