Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Professioneel schaduwdoek

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Met een professioneel schaduwdoek krijg je op ieder terras, schoolplein of in de tuinkassen een prettige schaduwplek. Het is niet alleen een koele zone om rustig te zitten, maar heeft ook een beschermende werking door de filtering van uv-straling. Bij Schaduwdoeken.nl helpen we je graag verder om een schaduwdoek te vinden dat perfect bij jouw onderneming past.

De verschillende toepassingen voor professioneel gebruik van een schaduwdoek

Een professioneel schaduwdoek is multi-inzetbaar en geschikt voor gebruik bij vrijwel iedere onderneming. Enkele toepassingen waar een professioneel schaduwdoek erg handig bij is:

Bovendien is het ook mogelijk om een waterdichte schaduwdoek aan te schaffen, zodat ook bij regenachtig weer er altijd buiten gezeten of gespeeld kan worden!

Bestel een op maat gemaakte of een standaardmaat schaduwdoek

Ben je op zoek naar een professioneel schaduwdoek dat perfect bij jouw toepassing past? Bij Schaduwdoeken.nl heb je keuze uit een zeer ruim assortiment aan standaardmaat schaduwdoeken en schaduwzeilen, maar het is ook mogelijk om zonwerende doeken op maat te laten maken. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag als je op afspraak langskomt in onze showroom in Doetinchem of contact met ons opneemt. Wij zijn bereikbaar via 085 1305904 en info@schaduwdoeken.nl.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

Bestel jouw benodigde bevestigingsmateriaal

Bij Schaduwdoeken.nl ben je aan het juiste adres om bevestigingsmateriaal voor een schaduwdoek te kopen. Wij hebben diverse bevestigingssets en bevestigingsmaterialen geschikt voor het op verschillende manieren bevestigen van je schaduwdoek. Bestel jouw materiaal direct bij je nieuwe schaduwdoek, zodat je hem meteen op kunt hangen wanneer hij binnen is! Heb je vragen over het geschikte bevestigingsmateriaal? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als je belt naar 085 1305904 of een e-mail stuurt naar info@schaduwdoeken.nl. Daarnaast kun je ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Doetinchem.

De waardering van www.schaduwdoeken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 58 reviews.