Winkelwagen  

Pergola vrijstaand

Onder deze vrijstaande pergola van is het goed vertoeven. Leverbaar in een aluminium of van hout. De houten uitvoering is gemaakt van Douglas hout.
De meesten houten Pergola's zijn voorzien van 4 staanders behalve de uitvoeringen in 500 cm die zijn voorzien van 6 staanders. De staanders zijn 300 cm lang zodat je deze in de grond kunt verankeren. Ook is het mogelijk de Pergola te plaatsen op het terras of op je houten vlonder. Je kunt hierbij dan gebruikmaken van de Pergola vloerkit vloerelement. Zo stevig als een huis. Een prima houten constructie dankzij de schoren en de pergola kits. 
De aluminium Pergola’s zijn in tegenstelling tot de houten Pergola’s leverbaar in 3 kleuren. 

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies je liever een aluminium Pergola?

Nooit meer schilderen is het motto van deze gepoedercoate uitvoering. De staanders zijn hierbij 250 cm lang en worden niet in de grond verankerd, maar met behulp van een U profiel. Deze wordt op de straat of ondergrond verankerd en over dit U-profiel wordt de staander geschoven. Ook heeft de aluminium uitvoering geen schoren en geen koppelstukken. Eigenlijk een andere constructie dus dan de houten uitvoering. Kies je gewenste uitvoering Pergola in hout of aluminium en de maat van de pergola. Vervolgens je gewenste kleur. Met deze Pergola kies je of je in of uit de zon wilt zitten door het verschuifbare harmonicadoek!