Schaduwdoek voor een overkapping

Direct uit eigen voorraad
Waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken
Doek op maat

Het plaatsen van een schaduwdoek aan de overkapping is een eenvoudige en snelle manier om prettige schaduwplekken te creëren in de tuin of op het terras. Bovendien is het een fijne manier om de warmte buitenshuis te houden als de schaduwdoek ook schaduw over de ramen werpt. Bij Schaduwdoeken.nl heb je keuze uit een ruim assortiment.

Eenvoudig een schaduwdoek plaatsen aan de overkapping

Met een schaduwdoek heb je altijd de mogelijkheid om op jouw terras of in de tuin te zitten, zonder dat je het risico loopt om te verbranden. Heb je bijvoorbeeld een fijne pergola in de tuin en wil je hier het hele jaar door van genieten? Kies er dan voor om een waterdichte schaduwdoek bij deze overkapping te plaatsen. Dan kun je ook buiten zitten wanneer het weer iets minder wordt, bijvoorbeeld met een gezellige buitenkachel.

Bestel de schaduwdoek en de bevestigingsmaterialen online

Bij Schaduwdoeken.nl leveren we de schaduwdoek voor de overkapping met het bijbehorende bevestigingsmateriaal én een duidelijke handleiding. Zo zorgen we ervoor dat jij snel kunt genieten van de schaduw onder jouw nieuwe overkapping! Heb je vragen of wil je graag een bezoek brengen aan onze showroom in Doetinchem? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 1305904 of een e-mail te sturen naar info@schaduwdoeken.nl.

Zit uw doek er niet bij? Kies dan een op maat gemaakt doek!

Meer informatie

De voordelen van een harmonica schaduwdoek

Het harmonica schaduwdoek is op verschillende manieren te gebruiken. Zo is het doekideaal voor boven je loungeset of tuinmeubelen. Doordat het harmonicadoek te verschuiven is door middel van een katrolsysteem kun je altijd zelf bepalen of je in de zon of liever in de schaduw wilt zitten. Geniet op een warme zomerse dag heerlijk van je kopje koffie in de schaduw of gebruik het doek voor boven je jacuzzi of kinderspeelplek. Daarnaast is het doek perfect om je tuinmeubelen te beschermen van verkleuring door de zon. Alles is mogelijk! De doeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit geknoopt kunststof. Daarnaast zijn de doeken schimmelwerend en bestand tegen windstoten, mits ze natuurlijk goed zijn bevestigd met de bevestigingsmaterialen. Ook houdt de harmonica schaduwdoek 90% tot 95% van de uv-straling tegen. Heb je aparte afmetingen? De harmonica schaduwdoek is ook op maat verkrijgbaar.

Kom langs in onze showroom of bestel online

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085 1305904 of te e-mailen naar info@schaduwdoeken.nl. Bovendien ben je ook welkom op afspraak in onze showroom in Doetinchem.

Top producten